Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή για το δήμο Βιάννου


Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή για το δήμο Βιάννου

Στην εκδήλωση του ολοκαυτώματος στις 9 Σεπτεμβρίου


Ψήφισμα για το ενδεχόμενο παρουσίας μελών τις Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα της Βιάννου, εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο της Βιάννου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, σε όλους τους τόνους οι εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας τονίζουν πως οι συγκεκριμένοι είναι ανεπιθύμητοι:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βιάννου στη συνεδρίασή του της 3ης Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα :

Την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ο επίσημος εορτασμός της θλιβερής επετείου του Ολοκαυτώματος των χωριών του Δήμου Βιάννου.

Έχουμε την πληροφορία ότι μέλη και στελέχη κόμματος "Χρυσή Αυγή", προτίθενται να παρασταθούν στις εκδηλώσεις μνήμης. Τους διαμηνύουμε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανεπιθύμητοι στον Μαρτυρικό μας τόπο.

Η παρουσία τους εδώ, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Το γεγονός ότι εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για εμάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς τιμούμε τη μνήμη προσφιλών και αγαπημένων προσώπων, που έχασαν τη ζωή τους, με τον πλέον άνανδρο τρόπο από τους Ναζί κατακτητές, και το αίμα τους είναι ακόμα νωπό στον τόπο των εκτελέσεων .

Οι ίδιοι αυτοί κατακτητές, αφού λεηλάτησαν τα σπίτια μας, τους έβαλαν φωτιά!

Επαναλαμβάνουμε: είναι ανεπιθύμητος στην Μαρτυρική, αιματοβαμμένη περιοχή μας κάθε φορέας ή πρόσωπο που διακατέχεται από ναζιστικές ιδέες . Ας μην επιχειρήσουν λοιπόν να αμαυρώσουν τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής γιατί σύσσωμος ο λαός του μαρτυρικού μας Δήμου θα σταθεί σθεναρά απέναντί τους.»


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: