Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η Άνιστον μιλάει για τον γάμο της


Μπορεί να της αρέσουν τα μυστικά της διάσημης ηθοποιού, όμως τώρα πια φαίνεται ότι αποφάσισε να ανοίξει το στοματάκι της.


Ύστερα από 15 μήνες δεσμού και μια αρχική άρνηση, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δέχτηκε τελικά την πρόταση γάμου του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Κολλητές φίλες είναι Τζένιφερ Άνιστον και η Τσέλσι Χάντλερ οπότε φυσικό είναι να μιλήσει σε εκείνη πρώτη για τον γάμο της η σταρ
Όπως ήταν φυσικό, χωρίς να υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, οι φήμες σχετικά με το πώς, το πότε και το που της τελετής οργίασαν.
Έτσι, η 42χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας η ίδια αυτά που θέλει να γίνουν γνωστά.
Και φυσικά, η Τζεν δεν θα μιλήσει όπου κι όπου.
Έχοντας συμφωνήσει να εμφανιστεί στην πρώτη εκπομπή της κολλητής της, Τσέλσι Χάντλερ (Chelsea Handler) για αυτή τη σεζόν, η Άνιστον σκέφτηκε ότι πρόκειται για την τέλεια ευκαιρία.
Έτσι, όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τον πολυαναμενόμενο και πολυσηζητημένο γάμο θα το ακούσουμε αύριο στην εκπομπή "Chelsea Lately" του NBC.
Και πάλι όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί ναι μεν την αγαπά την φίλη της η Τζένιφερ και της έχει εμπιστοσύνη, όμως θέλει να έχει καλυμμένα τα νώτα της.
Για τον λόγο αυτό, λέγεται ότι οι ερωτήσεις που θα της θέσει η Χάντλερ είναι ήδη στο μέιλ της, ώστε να τις επεξεργαστεί και να μην βρεθεί εξ απροόπτου.
Όλα και όλα… Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: