Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν μετανιώνει για την ταινία


Ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο παραγωγός της ταινίας "Η αθωότητα των Μουσουλμάνων" που δυσφημίζει το Ισλάμ, δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για το γύρισμα της ταινίας αυτής που έχει προκαλέσει κύμα διαμαρτυριών, μερικές φορές βίαιων, σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, σύμφωνα με συνέντευξη του που μεταδόθηκε από τον αμερικανικό αραβόφωνο ραδιοσταθμό Radio Sawa.


"Όχι, δεν το μετανιώνω. Αισθάνομαι θλίψη για το θάνατο του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη, αλλά δεν μετανιώνω που έκανα την ταινία αυτή", δήλωσε ο Νακούλα Μπασελί Νακούλα, κόπτης, 55 ετών, ο οποίος ζει την Καλιφόρνια.

"Εγώ είμαι η πηγή της διαρροής του 14λεπτου αποσπάσματος από την ταινία που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο, και σκέπτομαι να δημοσιοποιήσω όλη την ταινία", είπε στο Radio Sawa.

Ερωτηθείς, αν νοιώθει ένοχος για την αντι-αμερικανική βία που πυροδοτήθηκε από την ταινία, ο άνδρας αυτός δήλωσε: "Ναι, αισθάνομαι ένοχος. Το θέμα αυτό δεν αφορά την Αμερική, η οποία έχει υποστεί τις συνέπειες μιας ταινίας με την οποία δεν έχει καμία σχέση".


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: