Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Επίτιμο μέλος της οικογένειας των Angry Birds έγινε ο Freddie Mercury



Οι δημιουργοί των Angry Birds, Rovio Entertainment, κυκλοφόρησαν τον Freddie the Angry Bird, εις μνήμη του τραγουδιστή των Queen, ο οποίος αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του στις 5 Σεπτεμβρίου.


Οι διοργανωτές της ημέρας προς τιμήν του Freddie Mercury, "Freddie For A Day", συνεργάστηκαν με τους δημιουργούς των Angry Birds, Rovio Entertainment, και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον πιο εμβληματικό Rock ’n’ Roll τραγουδιστή όλων των εποχών είναι γεγονός.
 
Ο Freddie the Angry Bird, εις μνήμη του τραγουδιστή των Queen, ο οποίος αν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του στις 5 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί και οδηγεί το ποδήλατό του, όπως στο διάσημο τραγούδι των Queen, "Bicycle Race".
Το εκπληκτικό αφιέρωμα προηγήθηκε της ειδικής "εορταστικής" Freddie For A Day μέρας, την οποία διοργανώνουν τα μέλη των Queen, Brian May και Roger Taylor και σκοπό έχει την συγκέντρωση χρημάτων για το Mercury Phoenix Trust. Φίλοι και celebrities θα συγκεντρωθούν στο Savoy, για τρίτη χρονιά, φέτος στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων του, θα τον θυμηθούν και θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τα κεφάλαια του ιδρύματος για την καταπολέμηση του AIDS παγκοσμίως. Από την ίδρυσή του το 1992 έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια από φιλανθρωπίες.
Θαυμαστές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, όπως η Kate Perry με μουστάκια για μια μέρα, τιμούν τον Freddie Mercury και συμμετέχουν στην άντληση κεφαλαίων για την καταπολέμηση του AIDS, το οποίο του στοίχησε την ζωή το 1991.
Μια περιορισμένη έκδοση από Freddie Mercury Angry Bird T-shirts θα διατεθούν από τα Angry Birds και webstores Bravado και ένα μέρος των εσόδων από την περιορισμένη έκδοση θα δωθούν στο Mercury Phoenix Trust.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: