Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η Δωροθέα Μερκούρη στην 69η Μόστρα της Βενετίας



Μεταξύ των αστέρων που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του 69ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας ήταν και η Δωροθέα Μερκούρη, η Ελληνίδα σταρ που το παρουσιαστικό της μαρτυρά τις ιταλικές ρίζες της.


Η διάσημη ηθοποιός, που πλέον ζει μόνιμα στη Ρώμη, επέλεξε να παραστεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «To The Wonder» του Terrence Malick, για την οποία δήλωσε ενθουσιασμένη.

Απόντες από την προβολή ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας καθώς και οι βασικοί πρωταγωνιστές, Ben Affleck, Rachel McAdams και Javier Bardem, ωστόσο το «παρών» έδωσαν η Olga Kurylenko και η Romina Mondello, εκπροσωπώντας το καστ.

Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε ένα κοραλλί φόρεμα του οίκου Prada, το οποίο συνδύασε με τσαντάκι και πλατφόρμα στα ίδια χρώματα, ποζάροντας δίπλα σε άλλους κινηματογραφικούς αστέρες, όπως η Emanuela Postacchini, η Olga Sorokina, η Alessandra Mastronardi, η Olga Kent, ο Olivier Francois, η Angelica Russo, ο Gabriele Muccino, η Randi Ingerman και η Laetitia Casta.

Επίσης, η Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες της από την ημέρα της πρεμιέρας και από άλλες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκε κατά τη διάρκεια την παραμονής της στη βροχερή μέχρι χθες Βενετία. 











Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: