Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μακιγιάζ: Έτοιμη σε 5 λεπτά!


Σηκώνεσαι από το κρεβάτι καθυστερημένα και έχεις μόλις λίγα λεπτά στη διάθεσή σου να ετοιμαστείς προκειμένου να φτάσεις εγκαίρως στη δουλειά. Φυσικά, δεν θέλεις να πας αμακιγιάριστη αλλά δεν γίνεται να μην ετοιμάσεις και το κολατσιό σου.


Υπάρχει τρόπος να προλάβεις να μακιγιαριστείς σε πολύ λίγο χρόνο, αρκεί να εφαρμόσεις μερικά τρικ, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα από το νεσεσέρ σου. «Στόχος σας είναι μέσα σε 5 λεπτά να φαίνεστε φρέσκια, περιποιημένη και ξεκούραστη, σαν να είχατε κοιμηθεί ένα γεμάτο 8ωρο», λέει η makeup artist Jemma Kidd.

Γι αυτο, «ψάξτε για προϊόντα που κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όπως μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη αντηλιακής προστασίας», λέει η Kidd. «Όταν είστε στο τρέξιμο, σώζουν την κατάσταση. Οι σκιές ματιών πρέπει να έχουν ουδέτερα χρώματα για τα οποία ξέρετε ότι σας κολακεύουν. Αντίστοιχα ουδέτερη πρέπει να είναι και η υφή τους: ούτε πολύ ματ ούτε πολύ γυαλιστερές. Μια σκιά με ελαφρά λάμψη θα δείξει το πρόσωπό σας πιο φωτεινό, καλύπτοντας σημάδια κούρασης, αλλά όσες έχουν πιο ώριμο δέρμα πρέπει να χρησιμοποιούν μία σκιά ματιών που θα κάνει το δέρμα του βλεφάρου να φαίνεται πιο απαλό».

Απαραίτητα: Ρουζ, μάσκαρα, highlighter

Ένα άχρωμο προϊόν λάμψης (highlighter) μπορεί να σας μεταμορφώσει σε χρόνο μηδέν. Απλώστε με τα δάχτυλα πάνω στα βλέφαρα, κάτω από φρύδι, ψηλά στα ζυγωματικά και στα χείλη. Αυτό, μαζί με μάσκαρα και λίγο ρουζ (για να δώσετε χρώμα) αποτελεί από μόνο του ένα γρήγορο μακιγιάζ. Βεβαιωθείτε, ωστόσο, ότι έχετε γυρίσει προς τα πάνω τις βλεφαρίδες σας. Τα μάτια είναι σημαντικά για να δείχνετε αναζωογονημένη και φρέσκια.

Μακιγιάζ των 60 δευτερολέπτων

Ο χρόνος για να δείξετε πιο όμορφη τελείωσε... τώρα. Τι κάνετε; «Εφαρμόστε λίγο ρουζ σε μορφή στικ στα μήλα, απλώστε κονσίλερ κάτω από τα μάτια, γυρίστε τις βλεφαρίδες, βάλτε αδιάβροχη μάσκαρα και ολοκληρώστε με ένα lip gloss», απαντά η makeup artist Jillian Dempsey. Θα σας πάρει μόνο ένα λεπτό!

5λεπτο πρωινό μακιγιάζ #1
(πρόταση της Jemma Kidd)

Πρόσωπο: Ξεκινήστε με μία ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη SPF, προσθέστε ένα foundation που αντανακλά το φως και κονσίλερ όπου χρειάζεται να φωτίσετε το κουρασμένο δέρμα. Επιλέξτε μία απαλή ροζ απόχρωση για το ρουζ.
Μάτια: Εφαρμόστε μία ανοιχτή καφέ σκιά πάνω από το καπάκι του ματιού και μέχρι το κόκαλο κάτω από το φρύδι σας. Γυρίστε τις βλεφαρίδες και βάλτε μία στρώση καφέ μάσκαρα.
Χείλια: Προτιμήστε μία ρόδινη απόχρωση.

5λεπτο πρωινό μακιγιάζ #2
(πρόταση του Bravon Pascua)

Πρόσωπο: Βάλτε foundation και μετά εφαρμόστε μπρονζέ ρουζ σε όλα τα σημεία του προσώπου που τα «βλέπει ο ήλιος».
Μάτια: Χρησιμοποιήστε ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών για να τονίσετε τη γραμμή του πάνω βλεφάρου και βάλτε μια σκιά σε ουδέτερο χρώμα μέχρι το κόκαλο κάτω από το φρύδι. «Περάστε» όλο το βλέφαρο με μια σκιά σε λαμπερό μπρονζέ χρώμα, ενώ για τις βλεφαρίδες προτιμήστε μάσκαρα σε σκούρο καφέ.
Χείλια: Βάλτε lip gloss.

5λεπτο βραδινό μακιγιάζ #1
(πρόταση του Jerrod Blandino)

Πρόσωπο: Ξεκινήστε με μία κρέμα που θα σταθεροποιήσει το foundation. Στη συνέχεια εφαρμόστε κονσίλερ όπου χρειάζεται και ολοκληρώστε με πούδρα. Βάλτε ρουζ με λάμψη στα ζυγωματικά και στο κόκαλο του φρυδιού.
Μάτια: Επιλέξτε σκιά σε σκούρο καφέ ή μελιτζανί χρώμα. Τοποθετήστε πάνω στο βλέφαρο και απλώστε μέχρι το κόκαλο. Βάλτε δύο στρώσεις μάσκαρα.
Χείλια: Επιλέξτε ένα άχρωμο αλλά λαμπερό lip gloss.

5λεπτο βραδινό μακιγιάζ #2
(πρόταση του Bravon Pascua)

Πρόσωπο: Απλώστε foundation για να τονίσετε την επιδερμίδα και να καλύψετε μικροατέλειες. Επιλέξτε μία ζεστή ροζ απόχρωση για το ρουζ και εφαρμόστε στο πάνω μέρος των ζυγωματικών.
Μάτια: Τονίστε τη γραμμή των πάνω βλεφάρων με eyeliner σε navy blue χρώμα (το οποίο δείχνει τα μάτια πιο μεγάλα, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει βάθος). Για τη σκιά ματιών επιλέξτε κάποια γκρι απόχρωση. Βάλτε 2 στρώσεις μάσκαρα.
Χείλια: Βάλτε ένα lip gloss σε κάποια κολακευτική μωβ απόχρωση.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: