Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

5 χρήσιμα apps γένους... θηλυκού!


Τι να μαγειρέψω απόψε; Φαίνονται τα μάτια μου κουρασμένα; Πότε περιμένω περίοδο; Αν διαθέτεις «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο μπορείς εύκολα να βρεις απαντήσεις. Αρκεί να εγκαταστήσεις τις σχετικές εφαρμογές (apps):


"Κόκκινες" ημέρες

Δεν χρειάζεται πια να σημειώνεις σε χαρτάκια -που χάνεις και δεν ξαναβρίσκεις ποτέ- τις ημερομηνίες της περιόδου σου. Το «έξυπνο» κινητό σου μπορεί να κρατάει αυτά τα τόσο σημαντικά δεδομένα για σένα αρκεί να επιλέξεις μία από τις δεκάδες εφαρμογές που διατίθενται γι αυτό τον σκοπό. Από τις πιο πρακτικές, και μάλιστα δωρεάν, είναι οι εφαρμογές P.D., Woman Log και P. Log, οι οποίες μεταξύ άλλων «προβλέπουν» την πιθανή ημέρα της ωορρηξίας σου.

Master μαγείρισσα

«Τι να φτιάξω πάλι σήμερα;» αναρωτιέσαι. «Κανένα πρόβλημα», θα απαντούσε το κινητό σου αν είχε φωνή! Αμέτρητες εφαρμογές με αντικείμενο τη μαγειρική είναι διαθέσιμες για το τηλέφωνό σου, οι οποίες παρέχουν συνταγές για την παρασκευή γευμάτων, αναζήτηση του κατάλληλου μενού με βάση τα υλικά που διαθέτεις και ιδέες για γρήγορα εδέσματα και σνακς. Αν επιμένεις... ελληνικά, διατίθενται δωρεάν οι εφαρμογές My greek recipes και greek cook. Για πειραματισμούς στην ιταλική κουζίνα, επίλεξε την εφαρμογή i cook italian και την italian recipes.

Θερμιδο-μετρήσου

Ήρθε τώρα η ώρα να βάλεις τάξη στη διατροφή σου, ελέγχοντας τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά. Και πάλι το κινητό σου μπορεί να σε βγάλει από την ανιαρή, διαδικτυακή αναζήτηση της θερμιδικής αξίας των προϊόντων που καταναλώνεις, προσφέροντας ποικιλία εφαρμογών - θερμιδομετρητών. Η εφαρμογή Θερμιδομετρητής παρέχει μεγάλη λίστα τροφών για να υπολογίζεις με ακρίβεια τις θερμίδες που λαμβάνεις κάθε μέρα. Στην αγγλική γλώσσα και εξίσου λειτουργικές είναι και οι εφαρμογές Daily Calories και My Diet Diary, οι οποίες σε «συγκρατούν» από διατροφικές ατασθαλίες, ενημερώνοντάς σε για τις θερμίδες που έχεις περιθώριο να καταναλώσεις ακόμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η καλή νοικοκυρά

Έσταξε κερί στον καναπέ σου; Έκαψες το χέρι σου στο μάτι της κουζίνας; Ένας επίμονος λεκές δεν λέει να «ξεκολλήσει» από το αγαπημένο σου μπλουζάκι; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου! Τη λύση μπορούν να σου δώσουν διάφορες εφαρμογές για το κινητό σου που συγκεντρώνουν απαντήσεις για πληθώρα αποριών σχετικά με τις οικιακές «αναποδιές». Μία από αυτές είναι η ελληνική εφαρμογή Οι συμβουλές της γιαγιάς η οποία, συν τοις άλλοις, παρέχει και συνταγές για σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Πολύ εύχρηστη είναι και η Good Housekeeping, στην αγγλική γλώσσα, στην οποία μπορείς να βρεις συμβουλές βάσει αλφαβητικής αναζήτησης.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Μόλις έχεις τελειώσει το δεκατιανό σου στο γραφείο και έχεις την υποψία ότι ένα σουσαμάκι έχει κολλήσει ανάμεσα στα δόντια σου. Κατευθύνεσαι με γρήγορο βηματισμό προς το μπάνιο με το στόμα σου ερμητικά κλειστό... ή εύχεσαι να είχες ένα μικρό καθρέφτη κοντά σου για να «τσεκάρεις» διακριτικά το χαμόγελό σου; Το «έξυπνο» κινητό σου μπορεί να σε σώσει, αφού υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί η οθόνη του σε καθρέφτη. Εκατοντάδες δωρεάν εφαρμογές παρέχονται γι αυτό τον σκοπό, όπως η Mirror free, που σου επιτρέπουν να κοιτάζεις τον εαυτό σου στην οθόνη του κινητού χωρίς κανένας από τους γύρω σου να το καταλαβαίνει.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: