Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν αλλάξετε κουπ

4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν αλλάξετε κουπ

Από τον celebrity hair expert, Mark Townsend
«Κάποτε ήταν να κουρέψω μια ηθοποιό πριν εμφανιστεί σε ένα talk show και ήθελε αφέλειες. Προσπάθησα να την πείσω να μην το κάνει, αλλά ήταν έγκυος και επέμενε- οπότε της έκοψα αφέλειες. Δεν της άρεσαν καθόλου και ούρλιαζε πως την έκανα να μοιάζει με αγόρι.
Το συμπέρασμα: ποτέ μην αποφασίζετε να αλλάξετε κουπ όταν βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας ή αν πρόκειται να εμφανιστείτε σε κάποιο σημαντικό για εσάς γεγονός», λέει στο allure ο διάσημος hairstylist Mark Townsend. Τι προτείνει, λοιπόν, να κάνουμε πριν πάρουμε την απόφαση;


- Δοκιμάστε την κουπ που θέλετε να κάνετε. Αν πρόκεται για μια δραστική αλλαγή, όπως για παράδειγμα να κάνετε ένα pixie look σαν της Anne Hathaway ή να αποκτήσετε τις βαριές αφέλειες της Jessica Biel, ο μόνος τρόπος για να δείτε αν θα σας ταιριάζει, είναι να δοκιμάσετε μια περούκα. Εναλλακτικά, προσπαθήστε να πιάσετε τα μαλλιά σας με τέτοιο τρόπο σα να τα είχατε κόψει κοντά και κρατήστε τα έτσι για μια εβδομάδα. Αν σας αρέσουν, τότε είστε έτοιμες για να καθήσετε στην καρέκλα του κομμωτή σας.

- Πάρτε μαζί μια φωτογραφία. Όταν πρόκειται για το μήκος των μαλλιών, θα πρέπει να είστε πολύ σαφείς στον κομμωτή σας για αυτό που θέλετε και η φωτογραφία βοηθάει ιδιαίτερα. Θα πρέπει, βέβαια, να συζητήσετε μαζί του και τα δεδομένα των δικών σας μαλλιών, δηλαδή τον τύπο τους, το χρώμα αλλά και το πόση ευκολία έχετε με το θέμα styling στη συνέχεια.

- Συζητήστε για την καθημερινότητά σας με τον κομμωτή σας, όπως πχ πόσο χρόνο έχετε το πρωί για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, πόσο συχνά γυμνάζεστε κλπ. Αν για παράδειγμα πιάνετε τα μαλλιά σας σε ponytail κάθε μέρα, τότε μια φυλλαριστή κουπ δεν είναι αυτό που σας ταιριάζει.

- Κάντε ένα express μάθημα styling. Συμβαίνει συχνά να φεύγουν οι γυναίκες από το κομμωτήριο ευτυχισμένες με την καινούρια τους κουπ και στο πρώτο λούσιμο να πελαγώνουν γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν με το styling. Για αυτό, πριν φύγετε από το κομμωτήριο, ζητήστε από τον ειδικό να σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα αλλά και να σας δείξει πώς θα φτιάχνετε μόνη σας τα μαλλιά σας, ώστε να αναδεικνύεται το look σας.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: