Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει σκέψη για 4ο Avatar, επιβεβαιώνει ο παραγωγός Jon Landau



Μπορεί ο James Cameron να μας μπέρδεψε λίγο με τις δηλώσεις του περί ταινιών Avatar, και συγκεκριμένα άλλων τριών, όμως με την τελευταία ανακοίνωση του συνεργάτη του και παραγωγού Jon Landau, το τοπίο ξεκαθαρίζεται.

Δε θα υπάρξει τέταρτη ταινία Avatar, όπως είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης της James Cameron λίγους μήνες νωρίτερα (χωρίς να το έχει πει με απόλυτη σιγουριά).

Τουλάχιστον αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο collider.com ο παραγωγός της, Jon Landau. "Θα κάνουμε δύο ταινίες back to back, αλλά όχι τρίτη. Έχουμε μια ομάδα που ήδη δουλεύει για την ταινία".

Όπως έχει επιβεβαιώσει και η ηθοποιός Sigourney Weaver, τα γυρίσματα του πρώτου sequel θα αρχίσουν το φθινόπωρο, ενώ η ίδια θα πρωταγωνιστήσει και στα δύο (δηλαδή στο 2ο και 3ο Avatar). Ναι, ακόμη κι αν στο τέλος της πρώτης ταινίας ο χαρακτήρας της πέθανε.


Πιο συγκεκριμένα, το Avatar 2 προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2014, ενώ το Avatar 3 το 2015.
 
Να πούμε εδώ ότι ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως είναι... "ταγμένος" στον κόσμο του Avatar. "Δεν πρόκειται να είμαι παραγωγός σε ταινίες άλλων ανθρώπων. Δεν ενδιαφέρομαι να μελετήσω σενάρια. Πιστεύω ότι στον κόσμο του Avatar, μπορώ να εκφράσω αυτά που θέλω και που πιστεύω πως πρέπει να ειπωθούν."
 
Πηγή φωτό: Getty Images



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: