Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν τους γιατρούς


Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν τους γιατρούς

Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η πενθήμερη επίσχεση των συμβεβλημένων γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, ενώ ήδη ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής έχει διακόψει από το Σάββατο την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.


Στο… χορό των κινητοποιήσεων απειλούν να μπουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι προειδοποίησαν με «σκληρές κινητοποιήσεις» αν η κυβέρνηση προχωρήσει στη περικοπή «επιπλέον 8% στο ειδικό ιατρικό μισθολόγιο», δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευθούν ούτε ένα ευρώ από το μισθό τους.

Σύμφωνα με τα «Νέα» και φαρμακευτικές εταιρείες σταματούν τη χορήγηση φαρμάκων στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, καθώς τα χρέη το Οργανισμού ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Η κινητοποίηση των γιατρών θα λάβει μορφή επαναλαμβανόμενων πενθήμερων επισχέσεων εργασίας και ανάλογα με τα παραγόμενα αποτελέσματα, θα προκύπτουν και οι ανάλογες συλλογικές αποφάσεις.

Αύριο πάντως, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Οργανισμού, προκειμένου να συζητηθούν οι λόγοι και το πλαίσιο της επίσχεσης, καθώς και τα κρίσιμα ζητήματα της Υγείας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: