Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη… 360 μοιρών στο ατελιέ του «Frankenweenie»


Το «Frankenweenie», η «νέα» ταινία του Τιμ Μπάρτον, βασισμένη στο δικό του αριστούργημα μικρού μήκους των νεανικών του χρόνων, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες σε τρεις μήνες.


Αλλά αν πιστεύετε ότι η έμπνευση και η σκοτεινή μαγεία του Μπάρτον είναι αρκετά εφόδια για τη δημιουργία του «Frankeweenie», είστε πικρά γελασμένοι! Ομάδες σκηνογράφων, ενδυματολόγων, κατασκευαστών και άλλων τεχνητών δουλεύουν νυχθημερόν για να κάνουν τα πλάσματα της ταινίας να ζωντανέψουν στην ώρα τους!

Η Γάτα Βαμπίρ, το Αλλόκοτο Κορίτσι και η Χελώνα Τέρας, μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες του «Frankenweenie», μεγαλώνουν στο ατελιέ της παραγωγής, με τη βοήθεια των συνεργατών του Τιμ Μπάρτον.

Ο επικεφαλής σκηνογράφος Τρέι Τόμας, μας ξεναγεί στο μαγικό ατελιέ, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να ξεστρατήσετε και μόνοι σας: μετακινήστε τον κέρσορά σας ολόγυρα στο δωμάτιο και περιπλανηθείτε στους χώρους του κατά βούληση, μια και το παρακάτω βίντεο σας εξασφαλίζει πρόσβαση 360ο! Κλικάρετε στους ήρωες που είναι «κυκλωμένοι» για να δείτε επιπλέον υλικά, τρέιλερς, περιγραφές των χαρακτήρων

Κι ακούστε τον Τρέι Τόμας και τους συνεργάτες του να περιγράφουν πώς καταφέρνουν να μετατρέψουν την ασυγκράτητη φαντασία του Τιμ Μπάρτον σε ύφασμα, ξύλο και χαρτί και, από εκεί, στα ζωντανά πλάσματα που θα στοιχειώσουν τρυφερά την οθόνη!
frank
Το «Frankenweenie» θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου από τη Feelgood.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: