Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τατουάζ μέρος 3ο: τι να προσέχω πριν και μετά; Αφαίρεση tattoo;



Δείτε στο τελευταίο άρθρο της σειράς, πληροφορίες για την αφαίρεση του τατουάζ, τι θα πρέπει να σκεφτούμε πριν και τι να προσέξουμε αφού το κάνουμε.

Είδαμε στο πρώτο μέρος πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των τατουάζ και πως ξεκίνησαν, και στο δεύτερο μέρος είδαμε πως γίνεται το τατουάζ και αν πονάει

Σε αυτό το άρθρο θα σχοληθούμε σχετικά με την αφαίρεση του tattoo, τι θα πρέπει να σκεφτούμε πριν το κάνουμε και τι θα πρέπει να προσέξουμε αφού το κάνουμε. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν! 

Αφαίρεση τατουάζ: γίνεται;

αφαίρεση τατουάζΗ αφαίρεση τατουάζ είναι εφικτή. Γίνεται με laser. Βέβαια επειδή πρόκειται για εγχείριση, είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία που εν τέλει μοιάζει αρκετά με αυτή του εγκαύματος β’ βαθμού. 

Συνεπώς, καλύτερα να είμαστε απόλυτα σίγουροι για να μην φτάσουμε σε σημείο να μετανιώσουμε... 

Τι πρέπει να σκεφτώ πριν το κάνω;

πριν κάνω τατουάζΠριν κάνουμε τατουάζ, θα πρέπει να αναλογιστούμε κάποια πράγματα. 

Καλό θα είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό που θα επιλέξουμε: να μην έχουμε κάποια αλλεργία, το σημείο που θα το κάνουμε, κλπ. 

Γιατί η θέαση και μόνο του τατουάζ σ’ ένα εμφανές σημείο πάνω μας, μπορεί να επιδράσει αρνητικά στο να προσληφθούμε από κάποια εταιρία (τα ταμπού που λέγαμε...) αλλά και στην αντιμετώπιση μας από κάποιους ανθρώπους που θα είναι προκατειλημμένοι. 

Επίσης σε σημεία που αλλάζει το σώμα μας επειδή παίρνουμε κιλά, όπως η κοιλιά, δεν συνιστάται να κάνουμε εξαιτίας πιθανής παραμόρφωσης του σχεδίου. 

Τι πρέπει να προσέξουμε αφού το κάνουμε;

τι να προσέχω αφού το κάνωΑφού κάνουμε το τατουάζ, θα πρέπει να φροντίζουμε το πρώτο διάστημα να μην φοράμε βαμβακερά ρούχα κι έρχεται σε επαφή, να μην χρησιμοποιήσουμε σαπούνι και σφουγγάρι για τον καθαρισμό της περιοχής (μόνο νερό και μ’ ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει ίνες και χνούδια). 

Επίσης θα πρέπει φυσικά να προσέχουμε να μην χτυπήσουμε την περιοχή και προκαλέσουμε εκδορές ή πληγές, να αποφύγουμε την έκθεση στον ήλιο και να επικαλύπτουμε το τατουάζ κάθε 3-4 ώρες με ειδική κρέμα (bepanthol). 

Μετέπειτα να αποφεύγουμε γενικά την απευθείας έκθεση με τον ήλιο και να χρησιμοποιούμε αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας με συχνές επικαλύψεις της περιοχής. 

Κατάλληλη περίοδος για να κάνω τατουάζ;

κατάλληλη περίοδος για τατουάζΗ κατάλληλη περίοδος για να κάνουμε τατουάζ είναι μετά το καλοκαίρι, ώστε να έχει φύγει το μαύρισμα (το χρώμα «πιάνει» καλύτερα όσο πιο λευκό είναι το δέρμα), αλλά κι επειδή φοράμε μακρυμάνικα και δεν θα εκτίθεται στον ήλιο. 

Τέλος, να θυμάστε πως όσο περισσότερο φροντίζουμε το τατουάζ, τόσο πιο όμορφο αισθητικά θα είναι και τόσο ανεξίτηλα θα μείνουν τα χρώματα και οι λεπτομέρειες. 

Όπως και να ‘χει, το τατουάζ είναι κάτι το μοναδικό, διαχρονικό και πάντα θα τραβάει τα βλέμματα των άλλων. Οπότε, εάν αποφασίσετε να «χτυπήσετε» τατουάζ, σας ευχόμαστε... καλά «χτυπήματα»! 

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: