Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Zoe Saldana: H «Ζωή» είναι Ωραία



Zoe Saldana: H «Ζωή» είναι Ωραία


* Στην ηλικία των 10 μετακόμισε με την οικογένειά της από τη Νέα Υόρκη στην Δομινικανή Δημοκρατία και έζησε εκεί για 7 χρόνια. Εκεί κέρδισε μία υποτροφία χορού στην Ritmos Espacio de Danza Academy.
* Στην ηλικία των 7 έχασε τον πατέρα της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
* Επέστρεψε έφηβη στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο σανίδι με την παραγωγή Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.
* Δεν ασχολείται πλέον με το μπαλέτο, αλλά ζέσταμα και «τεντώματα» κάνει συχνά. «Ως πρώην χορευτής, κλασικός χορευτής, γνωρίζω τη χάρη που έχει ένα ανθρώπινο όν»…
* Κινηματογραφικό ντεμπούτο, σε μεγάλη παραγωγή, έκανε με το Center Stage του 2000.
* H άνοδος ξεκίνησε με την ερμηνεία στους Πειρατές της Καραϊβικής το 2003. Τα επόμενα χρόνια ήταν πολύ busy. Temptationκαι The Terminal (2004), Dirty Deeds, Guess Who και Constellation (2005), After Sex, Ways of the Flesh και Premium(2006).
* Ειδικά για τους Πειρατές θα πει: «Την εμπειρία που είχα να δουλέψω μαζί με τον Gore (Verbinski) και να χαστουκίσω τον Johnny Depp θα την πάρω μαζί μου στον τάφο και θα πεθάνω μία ευτυχισμένη γυναίκα, πίστεψέ με».
* Αγαπημένοι της σκηνοθέτες είναι οι Mira Nair, Alfonso Cuaron και Pedro Almodovar.  Από ηθοποιούς; Οι John C. Reilly, Charlize Theron και Cate Blanchett.
«Χρειάζεται 100% αφοσίωση. Πρέπει να έχεις την διάθεση να ξυπνάς κάθε πρωί γνωρίζοντας πως πρέπει να κάνεις πρόβεςγια οκτώ σερί ώρες».
* Της αρέσει πολύ η μουσική και κυρίως οι Otis Redding, Sam Cooke και Billie Holiday.
* Φυσικά παίζοντας το 2009 στα Star Trek και Avatar ήταν σα να έπιασε διπλό jack pot. Έγινε αμέσως διάσημη, ενώ σύντομα δοκίμασε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό, action ρόλο στο Colombiana.
* Και τι είχε να πει η ίδια για το Avatar: «Η τεχνολογία μπορεί μόνο να εμπλουτίσει αυτό που υπάρχει ήδη εκεί, και αυτό ακριβώς έκανε. Πρώτα αγαπήσαμε την ιστορία…».
*  «Δεν καταλαβαίνω τις ταμπέλες. Δεν χρειάζομαι κάποιον να μου λέει πως είμαι Λατίνα ή μαύρη ή κάτι άλλο. Έχω παίξει χαρακτήρες που ήταν γραμμένοι για Καυκάσιες γυναίκες και θέλω να με υπολογίζουν το ίδιο όπως κάθε άλλο».
* Το 2003 προτάθηκε στα MTV Movie Awards για το καλύτερο φιλί στην επιτυχημένη ταινία Drumline που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή. O τυχερός ήταν ο Nick Cannon
«Λατρεύω τις δυνατές γυναίκες που είναι σε αρμονία με τα σώματά τουςπου δεν τα χρησιμοποιούν ως όργανα του σεξ. Είμαι πολύ δεσποτική και νευρώδης. Δεν μισώ τους άντρες, απλά είμαι μία πολύ περήφανη γυναίκα».
* Εδώ και κάμποσους μήνες είναι ζευγάρι με τον τυχεράκια Bradley Cooper...



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: