Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

«Zero Dark Thirty»: Η νέα πολεμική ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου



Με νέα πολεμική ταινία επιστρέφει στη Μεγάλη Οθόνη η Κάθριν Μπίγκελοου, ακολουθώντας έτσι την ασφαλή οδό η οποία άλλωστε της χάρισε και τα Όσκαρ στην ταινία «The Hurt Locker».


Η σκηνοθέτης ετοίμασε ακόμη ένα πολεμικό δράμα και μάλιστα με πολύ «καυτό» περιεχόμενο, ενώ μάζεψε μερικά από τα πιο σπουδαία ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Θέμα της ταινίας είναι ο Μπιν Λάντεν και πιο συγκεκριμένα το πώς ακριβώς κατάφερε αμερικανική μονάδα καταδρομέων να κάνει επιδρομή στο κρησφύγετο του στο βόρειο Πακιστάν, υπό τις διαταγές του Προέδρου Ομπάμα, στις 2 Μαΐου του 2011.

Στην ταινία «Zero Dark Thirty» πρωταγωνιστούν Μαρκ Στρονγκ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζόελ Έτζερτον, Τζέισον Κλαρκ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Κάιλ Τσάντλερ , Κρις Πρατ, Τζένιφερ Ιλ και Χάρολντ Περινό και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία προετοιμαζόταν πριν από την ανακοίνωση ότι ο Λάντεν είναι νεκρός και το σενάριο του Μαρκ Μπόαλ αναπροσαρμόστηκε ώστε να ενσωματώσει περισσότερες λεπτομέρειες και από τα πραγματικά γεγονότα. Για την ολοκλήρωσή της , η σκηνοθέτις και η ομάδα της συνέλεξαν στοιχεία στα οποία συγκαταλέγονται και άκρως απόρρητες λεπτομέρειες, κάτι που επιβεβαίωσε και μέλος του Κογκρέσου που διατελεί και χρέη προέδρου της επιτροπής εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ.


Πάρτε μια μικρή γεύση από την ταινία...

«Zero Dark Thirty»: Η νέα πολεμική ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: