Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ Τίτλοι τέλους για Τζώρτζογλου - Ζιζέλ


Τίτλοι τέλους για Τζώρτζογλου - Ζιζέλ

Έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Ζιζέλ Λιούμζεν αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.


Ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός και η διεθνούς φήμης και καταξιωμένη φωτογράφος χώρισαν πριν από μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια των κοινών διακοπών τους στην Πάρο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και των δύο ήταν ένας από τους παράγοντες που οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση να ζήσουν για ένα διάστημα χωριστά, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τα θέλω τους.

“Ο καθένας τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του άλλου. Η επιλογή τους να δώσουν τέλος στη σχέση τους έγινε μέσα σε ένα γενικά καλό κλίμα. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος, παρ’ όλα αυτά και οι δύο κρατούν μόνο τις όμορφες στιγμές που έζησαν” λέει στην Espresso της Κυριακής πρόσωπο κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Ήδη εδώ και μερικές ημέρες ο αγαπημένος ηθοποιός έχει φύγει από την Πάρο. Έχοντας απόλυτη ανάγκη χαλάρωσης και ξεκούρασης μετά τους αρκετά κουραστικούς μήνες στο Λος Αντζελες, αλλά και το διάστημα των δεκαπέντε ημερών που βρισκόταν στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς “Βαλς με δώδεκα θεούς” της Λένας Μαντά, ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε μαζί με τον δεκαπεντάχρονο γιο του Αλκιβιάδη να επισκεφθεί ένα από τα νησιά της άγονης γραμμής του Αιγαίου.

Ο ίδιος θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα για λίγες ημέρες περί τα τέλη Αυγούστου, αφού στις αρχές Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει τα γυρίσματα για τη σειρά της κυπριακής τηλεόρασης.

Όσο για τα σχέδια του επόμενου χειμώνα; Ήδη συζητάει να περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με μια παράσταση-έκπληξη, ενώ παράλληλα για αρκετά μεγάλο μέρος της σεζόν σκοπεύει να μείνει στο Λος Αντζελες συνεχίζοντας τα θεατρικά σεμινάριά του αλλά και ετοιμάζοντας -αν όλα πάνε καλά- μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: