Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πάνε καλά; Απειλούν με μακελειό το θεατρικό ντεμπούτο του Τάισον;


Πάνε καλά; Απειλούν με μακελειό το θεατρικό ντεμπούτο του Τάισον;

Στην έκδοση κλήτευσης προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης προκειμένου να αναγκάσει το Twitter να δώσει τα στοιχεία χρήστη που απειλούσε με επίθεση κατά την διάρκεια του θεατρικού μονολόγου του Μάικ Τάισον στο θέατρο Λόνγκρεϊς του Μπρόντγουέι.


Πρόκειται για το ντεμπούτο του Μάικ Τάισον στο θεατρικό σανίδι και το έργο φέρει τον τίτλο: Μάικ Τάισον «Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες τουΣπάικ Λι («Η 25η ώρα»).
Η εταιρεία αρνήθηκε να δώσει στοιχεία του προσώπου που απειλούσε με ένοπλη επίθεση στο θέατρο.
Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, ο χρήστης «ανέβαζε» μηνήματα στο Twitter εκτοξεύοντας απειλές κατά διασημοτήτων, ενώ υπήρχαν και αρκετές αναφορές στο μακελειό που σημειώθηκε στον κινηματογράφου στο Ντένβερ στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μπάτμαν, στις 20 Ιουλίου.
«Μιλάω σοβαρά, οι άνθρωποι θα πεθάνουν όπως ακριβώς στην Ορόρα» έλεγε ένα από τα μηνύματα.
Σε άλλο «τιτίβισμα» απαντούσε στην ερώτηση προσώπου, λέγοντας ότι «βρίσκομαι στην Φλόριντα τώρα, αλλά θα γίνει, το υπόσχομαι... τελειώνω την λίστα μου».
Πάνε καλά; Απειλούν με μακελειό το θεατρικό ντεμπούτο του Τάισον;
Την Τρίτη, εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι οι αρχές έλαβαν νέες πληροφορίες από το Twitter, «τις οποίες χρησιμοποιούμε στο πλαίσιο της έρευνάς μας». Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ το Twitter αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε σχόλιο.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: