Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Rihanna και Lady Gaga κυριαρχούν στα social media



Όλες οι ειδήσεις ταξιδεύουν πλέον πολύ πιο γρήγορα χάρη στην τεχνολογία, όμως αυτό δεν θα ήταν τίποτα αν δεν υπήρχε και αυτό που λέμε «κοινωνική δικτύωση». Τα διάσημα αστέρια της showbiz έχουν επωφεληθεί ιδιαιτέρως, μιας και καταφέρνουν διαρκώς να είναι με τον τρόπο αυτό στην επικαιρότητα.


Την περασμένη εβδομάδα, το περιοδικό «Forbes» δημοσίευσε μια λίστα για τα αστέρια των social media, βασισμένη στο πόσους φαν έχουν στο Facebook και πόσους followers στο Twitter. Συναθροίζοντας τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι η μουσική βιομηχανία είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο του social networking.

Πιο αναλυτικά, στους 59.6 εκατ. στο Facebook και 23.8 εκατ. followers στο Twitter ανέρχονται οι φανς της 24χρονης Rihanna. Η ποπ σταρ είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά το Twitter της ανεβάζοντας όχι μόνο σκέψεις της, αλλά και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και η Lady Gaga. Η Mother Monster είναι εκείνη που έχει τους περισσότερους followers στο Twitter και μένει λίγο πιο πίσω στο Facebook με τον εντυπωσιακό αριθμό των 53 εκατ. fans.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι ότι ο Justin Bieber έχασε την τρίτη θέση από τον ράπερ Eminem, που μπορεί να έχει μόλις 11.9 εκατ. followers στο Twitter, αλλά στη σελίδα του στο facebook τον ακολουθούν πάνω από 60 εκατ. άτομα.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Katy Perry, στη θέση 5, η Shakira στη θέση 6, ο Cristiano Ronaldo στη θέση 7, η Taylor Swift στη θέση 8, η Lil Wayne στη θέση 9 και τέλος η Selena Gomez στη δέκατη θέση.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: