Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Monica Bellucci: «Μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες»



Η εκρηκτική ιταλίδα δηλώνει πως προτιμά τους ώριμους άνδρες, σκορπώντας απογοήτευση στους εκατομμύρια νεαρούς θαυμαστές της ανά τον κόσμο.


Η ηθοποιός που σε λίγο καιρό κλείνει τα 48, εξακολουθεί να προκαλεί στο πέρασμά της ταχυκαρδίες στον ανδρικό πληθυσμό. «Οι μεγαλύτεροι άντρες είναι πιο σέξι από τα toy boy. Έχουν μια αδιαμφισβήτητη γοητεία.», δηλώνει ξεκάθαρα η Μόνικα Μπελούτσι.

Σε αντίθεση με πολλές σταρ όπως τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη Μαντόνα, οι οποίες έχουν στο πλευρό τους άντρες πολλά χρόνια μικρότερούς τους, η ιταλίδα δεν ελκύεται από τους νεαρούς και τους ρίχνει τη... χαριστική βολή.

«Γνωρίζω ότι το σώμα ενός νεαρού είναι πανέμορφο αλλά ερωτικά δεν μου λέει τίποτα . Τι να κάνω; Αναγνωρίζω τη φρεσκάδα ενός νεαρού αλλά δεν θα καταφέρω ποτέ να του ρίξω μια ερωτική ματιά . Θα τον δω λίγο... σαν γιο μου. Ένας άντρας με ζωντάνια στο σώμα του και σιγουριά στο πρόσωπο του, έχει να μου πει πιο πολλά. Είναι πιο μυστηριώδης. Και συνεπώς πολύ πιο ερωτικός».

Η ΜΟΝΙΚΑ, Ο ΒΕΝΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!

Η Μόνικα Μπελούτσι δεν διστάζει να μιλήσει και για το σεξ. «Το ερωτικό παιχνίδι επιτρέπεται. Το ζευγάρι πρέπει να παίζει. Πάντα με σεβασμό στις αμοιβαίες προτιμήσεις. Δεν πρέπει να υπάρχουν όρια».

Ο άντρας της ζωής της είναι ένας. Προς το παρόν! Ο 45χρονος γάλλος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο κόρες. « Με τον Βενσάν ζω μέρα με τη μέρα. Του λέω πάντα... Σήμερα ναι, αύριο δεν ξέρεις... Δεν υπάρχει νόμος για την ευτυχία».

Τη δική της ολοκλήρωση πάντως την βρήκε μέσα από το ρόλο της μητέρας.«Αν δεν είχα τις κόρες μου θα ήμουν μισή γυναίκα. Έχω μια θηλυκότητα που πρέπει να περάσει μέσα από τη μητρότητα.»

ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ!

Η γυναίκα που έχει θεωρείται σύμβολο θηλυκότητας και γυναικείας ομορφιάς, δεν φοβάται το πέρασμα του χρόνου και αποφεύγει τις πλαστικές. Προτιμά τις ρυτίδες της από το πρόσωπο της... γάτας.

« Συνυπάρχω μια χαρά με τις ρυτίδες μου. Έχω κάνει θεραπεία με βιταμίνες ,μια φορά. Δεν μου αρέσει η ιδέα να ρετουσάρω το πρόσωπο μου. Ειλικρινά πιστεύω πως για μια ηθοποιό αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο. Σε σύγκριση με ένα πλαστικό πρόσωπο, προτιμώ τις ρυτίδες.», υποστηρίζει σθεναρά η Μόνικα Μπελούτσι και απολαμβάνει όσα της έχει προσφέρει απλόχερα η ζωή.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: