Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Δεν δέχομαι να λέτε ξενέρωτη την Jessica Alba



Ακόμα κι αν παλεύει με κάθε τρόπο να πείσει το ανδρικό φύλλο ότι είναι ξενέρωτη.


Είμαστε πανίσχυροι κριτές ως άνδρες. Κοιτάμε μια γκόμενα στα μάτια (yeah right) και νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για εκείνη. Από το αν έχει κάνει μεταπτυχιακό μέχρι το πόσο θερμή θα είναι στο κρεβάτι. Η Jessica Alba θεωρείται από τους πολλούς ότι είναι παγοκολώνα. Φοβάμαι ότι θα διαφωνήσω. Όχι επειδή την ξέρω. Αλλά γιατί δεν θέλω να το πιστέψω.
Και δεν θέλω γιατί θα είναι πολύ κρίμα αυτή η γυναίκα να μην είναι θερμή, να μην έχει την όρεξη μιας 20χρονης, να μην γραπώνεται πάνω σου σαν αγρίμι. Γιατί αυτή η γυναίκα θες να τα κάνει όλα τα παραπάνω.
1 of 12
 
Και η αλήθεια είναι ότι όταν την είδες στο Sin City πίστεψες ότι υπάρχει ελπίδα με την Jessica Alba. Ότι κάπου βαθιά κρυμμένη έχει μία Megan Fox τουλάχιστον. Ότι έχει ένα γκομενικό τσαγανό που θα είχε κάθε άνδρα κολλημένο μαζί της. Σε αυτόν τον χορό στο Sin City στήριξες όλες σου τις ελπίδες.

Το ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Τόσο αρμονικά τέλεια που την βαριέσαι και λίγο αλλά ας μην φτάσουμε σε αυτό καλοκαιριάτικα. Απλά κάθε sexy βήμα της καριέρας της νιώθεις ότι είναι αγγαρεία για εκείνη. Ότι φωτογραφήθηκε για το GQ επειδή της το υπαγόρευσε η ομάδα PR κάποιας εταιρείας παραγωγής που την ακριβοπλήρωνε, παρά για να παίξει με το μυαλό των ανδρών.

Δεν περιμένεις βέβαια κάθε γυναίκα που φωτογραφίζεται σε ανδρικό περιοδικό να έχει όρεξη για παιχνιδάκια. Αλλά όλες το παίρνουν λίγο πάνω τους. Όλες γουστάρουν που έχουν τα μάτια πάνω τους. Για την Alba φαίνεται λες και είναι "άλλη μια μέρα στο γραφείο" που λένε και οι φίλοι Αμερικάνοι.
 








Δεν σε κατηγορώ εσένα που την λες ξενέρωτη. Αλλά δεν θέλω να το δεχτώ. Δεν αρκεί ένα όμορφο πρόσωπο για να γίνεις σταρ στο Χόλιγουντ. Κι αυτή την πουτανιά που απαιτεί η κορυφή, περιμένω από την Alba να την φανερώσει. Γιατί σίγουρα την διαθέτει και μάλιστα μπόλικη.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: