Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Η στρίπερ του Hangover επιστρέφει



Το φινάλε του κωμικού φαινομένου των τελευταίων χρόνων δε θα έχει επίκεντρο ένα γάμο. Πάντως μεθύσι, κραιπάλες και την παλιοπαρέα να έχει και πάλι ξεφύγει είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα τα δούμε.


Το "παρεόνι" ήθελε ταϋλανδέζικο εξωτισμό και η Χέδερ Γκρέιαμ, η όμορφη στρίπερ Τζέιντ του Hangover I έμεινε πίσω στο Βέγκας, αλλά στην τρίτη ταινία επιστρέφει, ίσως γιατί η δεύτερη ήταν για τους ενθουσιώδεις φαν της αγαπημένης κωμωδίας μια μικρή απογοήτευση.

Εκτός από τη σέξι Χέδερ, η τριλογία του Τοντ Φίλιπς θα έχει και μια σειρά από celebrity cameo εμφανίσεις, τουλάχιστον αυτό υπόσχεται η παραγωγή και δεν αποκλείεται να το δούμε και να συμβαίνει - στα guest έχει επιτυχία το φραντσάιζ.

Πάντως, για να μη δούμε άλλο ένα μεθύσι - μπάτσελορ πάρτι, αυτήν τη φορά η υπόθεση θέλει τον Άλαν του Γαλιφιανάκη να βρίσκεται πίσω από τους τοίχους ψυχιατρικής κλινικής και οι υπόλοιποι (Μπάρθα, Χελμς και Κούπερ) να οργανώνουν την απόδρασή του. Δεν ξέρουμε αν η στρίπερ είναι μέρος σχεδίου αντιπερισπασμού, προκειμένου να αποσπάσουν την προσοχή των φυλάκων, ή είναι απλώς μια ένεση οιστρογόνων σε ένα ανδρικό καστ, αλλά η ουσία μάλλον είναι ότι το φινάλε του κωμικού φαινομένου των τελευταίων χρόνων δε θα έχει επίκεντρο ένα γάμο. Πάντως μεθύσι, κραιπάλες και την παλιοπαρέα να έχει και πάλι ξεφύγει είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα τα δούμε.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: