Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τι φοράνε οι celebrities στην παραλία πάνω από το μαγιό τους;


/

Οι επώνυμες είναι αγαπημένες όχι μόνο γιατί ταυτιζόμαστε με το οποιοδήποτε ταλέντο μπορεί να έχουν αλλά γιατί μας δίνουν "τροφή" για σχόλια. Είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση (όχι μόνο στη γυναικεία θα τολμήσω να πω) να παρατηρεί τους άλλους και να σχολιάζει άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά ανάλογα με την αισθητική και τον χαρακτήρα του καθενός.


Η εποχή έχει πολύ θάλασσα και ήλιο και είναι αναπόφευκτο να μην σε απασχολεί όχι μόνο το τι θα βάλεις εσύ για να βγεις στην παραλία αλλά και τι φοράνε οι άλλοι. Αυτή τη φορά αφήνω τα μαγιό στην άκρη και σου δίνω μια ιδέα από το τι έχουν επιλέξει οι επώνυμες μέσα στα χρόνια να φορέσουν για να βγουν στηνπαραλία 




/


Μην σου φαίνεται παλιακή ηεικόνα είναι μόλις ένα χρόνο πριν που η Victoria Beckham ήταν έγκυος και με κόκκινο αρκετά sexy φόρεμα πήγε μαζί με την οικογένειά της στη θάλασσα. ΗChloe Sevigny με αρκετά ρετρό διάθεση επέλεξε ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι ενώ ηAlessandra Ambrosio φόρεσε ένα φόρεμα που μοιάζει με δίχτυ και καπέλο panamas. 



/


Μαρία Μενούνος επέλεξε μακρύ αραχνοϋφαντο φόρεμα που μας άρεσε πολύ ενώ ηJessica Alba φόρεσε ένα oversized λευκό πουκάμισο. Η Beyonce δεν έκανε υπερβολές φορώντας πάνω από το μαγιό της μία φούστα σε αποχρώσεις του πορτοκαλί. 



/


Η Rihanna έκανε μία μοδάτη επιλογή επιλέγοντας tribal Missoni ψηλόμεσο παντελόνι. ΗJennifer Lopez έδεσε απλά ένα μαντήλι - παρεό γύρω από τη μέση της ενώ η κυρία με το καπέλο και το μαύρο μακρύ φόρεμα -μην σε τρομάζει- είναι η Angelina Jolie σε στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά



/


Η Blake Lively με φόρεμα με αρκετά glamorous στοιχεία όπως οι πέτρες και το ασημί glitter. Η Jennifer Aniston ως μία φυσιολογική γυναίκα με casual στιλ φόρεσε τζιν σορτσάκι με λευκό t-shirt. H Cameron Diaz πάνω από το μαγιό της φόρεσε μία αραχοϋφαντη ζακέτα σε απόχρωση του χρυσού. 




Η Eva Mendes μπορεί και να σε εκπλήξει αφού για να πάει στη θάλασσα έδεσε στη μέση της ένα εμπριμέ παρεό. Η Olivia Palermo με πουκαμίσα - φόρεμα σε πιο μουντά  χρώματα ενώ ηKate Moss φόρεσε ριγέ πουκάμισο πάνω από το τζιν της σορτσάκι. 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: