Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

«Η κληρονομιά του Μπορν» χωρίς Ματ Ντέιμον



Η τέταρτη συνέχεια της σειράς κατασκοπικών ταινιών καταφθάνει οσονούπω, σε σκηνοθεσία Τόνι Γκιλρόι, σεναριογράφου των τριών πρώτων ταινιών.


Χωρίς τον Ματ Ντέιμον αυτή τη φορά, η τέταρτη συνέχεια της σειράς κατασκοπικών ταινιών «Bourne» καταφθάνει οσονούπω στις σκοτεινές αίθουσες. Το «Η κληρονομιά του Μπορν», με την σκηνοθετική υπογραφή του Τόνι Γκιλρόι _ο οποίος είχε γράψει το σενάριο των τριών πρώτων ταινιών της σειράς_ βασίζεται πολύ χαλαρά στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Έρικ Βαν Λαστμπέιντερ.

Ο εν λόγω συγγραφέας έχει κάνει φάμπρικα κανονική τον ψυχικά ταλανισμένο πράκτορα Τζέισον Μπορν, τον οποίο δημιούργησε ο Ρόμπερτ Λάντλαμ το 1980 στο βιβλίο του «Χωρίς ταυτότητα». Δηλαδή, ο Λαστμπέιντερ έχει ήδη εκδώσει επτά νέες περιπέτειες του Μπορν. Κι αυτή εδώ η κινηματογραφική μεταφορά, εμπνέεται, έστω και πολύ... εκ του μακρόθεν, από την... πρώτη μόλις συγγραφική συνέχεια.

Ας ετοιμαζόμαστε, λοιπόν. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τζέρεμι Ρένερ, η Ρέιτσελ Γουάιζ , ο Έντουαρντ Νόρτον, η Τζόαν Άλεν, ο Ντέιβιντ Στράδερν, ο Άλμπερτ Φίνεϊ και ο Σκοτ Γκλεν. Και, όχι, ο Ματ Ντέιμον, εκτός από ένα φευγαλέο πλάνο (μέσω, μάλιστα, μιας φωτογραφίας), δεν εμφανίζεται στην νέα ταινία αυτής της κινηματογραφικής σειράς που, σίγουρα, αποτελεί πια διαπιστευτήριό του.






















Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: