Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η Κίρα Νάιτλι γυναίκα του "Τζακ Ράιαν";



Παρόλο που ο «Απόλυτος Κίνδυνος» σημείωσε το 2002 εισπρακτική επιτυχία και απέσπασε συμπαθητικές, ο κινηματογραφικός ήρωας του συγγραφέα Τομ Κλάνσι, Τζακ Ράιαν, βρίσκεται από τότε στα συρτάρια της Paramount.


Ο Κρις Πάιν εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος που θα υποδυθεί τον δημοφιλή χαρακτήρα σε νεαρή ηλικία, όταν έχει μόλις βγει από την εκπαίδευσή του ως πεζοναύτης και δουλεύει στη Μόσχα ως οικονομικός αναλυτής. Όταν ανακαλύπτει ότι οι Ρώσοι σχεδιάζουν μια επιθετική ενέργεια κατά του αμερικανικού δολαρίου θα κάνει ό,τι μπορει για να αποκαλύψει την πλεκτάνη. Ο Κένεθ Μπράνα θα σκηνοθετεί αυτό το πρίκουελ, σε σενάριο του Ντέιβιντ Κεπ ("Mission Impossible") που σιγά σιγά αρχίζει να παίρνει σχήμα, αφού την τελευταία εβδομάδα Κέβιν Κόστνερ, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς και τώρα και Κίρα Νάιτλι αναφέρονται ως πιθανοί συμπρωταγωνιστές. Η Νάιτλι (αυτές τις ημέρες στις αίθουσες με το «Χάρηκα που σε Γνώρισα» και προσεχώς «Άννα Καρένινα») έχει επιλεγεί για το ρόλο της γυναίκας του Ράιαν και αν συμφωνήσει με την παραγωγή θα δώσει τέλος στις μακρές διαπραγματεύσεις για το γυναικείο lead- από το κάστινγκ πέρασαν η Εβάντζελιν Λίλι του Lost, η Φελίσιτι Τζόουνς, η Τζέσικα Μπίελ και η Κέιτ Μπέκινσεϊλ.

Σας θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα, τρεις ηθοποιοί έχουν υποδυθεί τον αναλυτή της CIA, Τζακ Ράιαν: Ο Αλεκ Μπόλντουιν στο «Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη», ο Χάρισον Φορντ στα «Παιχνίδια Ολέθρου» (Patriot Games) και στον «Άμεσο Κίνδυνο» (Clear and Present Danger») και τέλος ο Μπεν Αφλεκ στον «Απόλυτο Κίνδυνο» (The Sum Of All Fears). Πριν αποφασιστεί αν το franchise συνεχιστεί με πρίκουελ ή με σίκουελ να σημειώσουμε ότι στα πιθανά ονόματα για το ρόλο του «επόμενου Τζακ Ράιαν» ήταν και αυτό του Τζορτζ Κλούνεϊ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: