Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Κοντά στο πρώτο ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι οι ερευνητές!


Κοντά στο πρώτο ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι οι ερευνητές!

Ιδιαίτερα αισιόδοξη είναι ομάδα ερευνητών σε ΗΠΑ και Βρετανία, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στο πρώτο αποτελεσματικό και μη ορμονικό αντισυλληπτικό χάπι για άνδρες!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αντισυλληπτικό θα βασίζεται στην ουσία JQ1 (προς τιμήν του χημικού Jun Qi που την ανακάλυψε και η οποία αρχικά είχε δοκιμαστεί ως αντικαρκινική).

H ουσία, η οποία προς το παρόν δεν μπορεί να δοκιμαστεί σε ανθρώπους, αλλά δοκιμάστηκε με επιτυχία σε ποντίκια, καταστέλλει εντελώς την δυνατότητα γονιμοποίησης, χωρίς να μειώνει τις αντρικές ορμές.

Σύμφωνα με το πείραμα που έγινε σε ποντίκια, μετά από έξι εβδομάδες καθημερινής χορήγησης της ουσίας, το σπέρμα τους μειώθηκε σε ποσοστό σχεδόν 90%, ενώ μόνο το 5% από το υπόλοιπο σπέρμα μπορούσε να λειτουργήσει κανονικά.

Μετά από τρεις μήνες θεραπείας, κανένα από τα αρσενικά ποντίκια δεν ήταν σε θέση να γονιμοποιήσει κάποιο θηλυκό.

Το ακόμα καλύτερο όμως είναι πώς η ικανότητα τους να γονιμοποιήσουν επανήλθε πλήρως ένα με δύο μήνες μετά την διακοπή της ουσίας.

Οι ερευνητές είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, καθώς πιστεύουν ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι έτοιμο το πρώτο αποτελεσματικό αντισυλληπτικό για άντρες μετά το προφυλακτικό!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: