Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Χάρηκα Που Σε Γνώρισα



Μια ιδιότυπη, ολοκαίνουργια φιλία μετουσιώνεται σε καρμικό έρωτα καθώς ο πλανήτης βιώνει τις τελευταίες του μέρες εν αναμονή της σύγκρουσης με έναν αστεροειδή...


Πολυπράγμων, αυτή η Σκαφάρια. Σεναριογράφος, θεατρική συγγραφέας, ηθοποιός, τραγουδίστρια _τώρα και σκηνοθέτις! Άσε, δηλαδή, που, κατά τα φαινόμενα, είναι και η καστανή κυρία που ανέλαβε να παίξει το ρόλο της «επόμενης» μετά το διαζύγιο του Άστον Κούτσερ από την Ντέμι Μουρ... Τέλος πάντων, το ντεμπούτο της Σκαφάρια πίσω από την κάμερα είναι μια εξυπνογραμμένη κομεντί, η οποία χωρίζεται σε δυο σαφή μέρη _αν και, πιθανότατα, αυτό δεν ήταν ακριβώς πρόθεση της Σκαφάρια.

Στο πρώτο (και καλύτερο) μέρος, ο ήρωάς μας, ασφαλιστής Ντοτζ Πίτερσεν, εγκαταλείπεται από τη γυναίκα του, μόλις οι δυο τους ακούνε στο ράδιο πως η Γη βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον αστεροειδή Ματίλντα και της απομένουν μόλις τρείς βδομάδες ζωής. Μετά ο Ντοτζ γνωρίζεται με την φρεσκοχωρισμένη γειτόνισσά του, Πένι Λόκχαρτ, (ωραιότατη, σαν πάντα, η Κίρα, αλλά από χημεία με τον Καρέλ, τζίφος) κι αρχίζουν από κοινού να προσπαθούν να πραγματώσουν τα έσχατα των απωθημένων τους: εκείνος, να ξαναβρεί τον έρωτα των γυμνασιακών του χρόνων, εκείνη, να ξαναδεί μια τελευταία φορά τους γονείς της στην πατρογονική Αγγλία.

Ως εδώ και υπό το φως μιας ευφρόσυνης εσχατολογίας που διαποτίζει το σενάριο, καταγράφεται ένας ωραίος κυνισμός κι άφθονο χιούμορ. Μετά, έρχεται το δεύτερο μέρος που λέγαμε... Και οι δυό παράταιροι «ομοιοπαθείς» ήρωες αρχίζουν τις περιπλανήσεις και τα ψιλομπλεξίματα, υπάρχει κι ένας συμπαθέστατος σκυλάκος, ονόματι Σόρι, ε, και το ειδύλλιο μεταξύ Ντοτζ και Πένι δεν θα αργήσει να γεννηθεί. Θα περάσει, βέβαια, των παθών του τον τάραχο μέχρι να απογειωθεί, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Αν και, προς τιμήν του, το σενάριο και η ταινία της Σκαφάρια δεν απεμπολεί τελευταία στιγμή το βασικό όχημα και ατού της: η Ματίλντα δεν θα κάνει το χατίρι του αισιόδοξου χολιγουντιανάκια και θα καταπέσει επί της γης και επί των κεφαλών των πρωταγωνιστών... The End.





















Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: