Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Οι οίκοι μόδας συντηρούνται μόνο από τα αξεσουάρ!


Σοκ: Οι οίκοι μόδας συντηρούνται μόνο από τα αξεσουάρ!

Η κρίση είναι παντού...Μία πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στους New York Times, αποδεικνύει πως κέρδος στη μόδα υπάρχει μόνο στον τομέα των αξεσουάρ και των παπουτσιών. Όχι των ρούχων. 
Προ μίας δεκαετίας, τα αξεσουάρ και τα υποδήματα θεωρούνταν συμπληρωματικό κομμάτι της μόδας όχι και τόσο μεγάλης σημασίας όσο τα ρούχα. Πλέον, η ύφεση και η οικονομική κρίση άλλαξαν τα δεδομένα. Τα high street brands όπως Zara, H&M, Topshop κ.α έστρεψαν το ενδιαφέρον στα ρούχα τους δίνοντας οικονομικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις στο fashion aware κοινό.

Τα παπούτσια και οι τσάντες βέβαια παραμένουν must-haves όταν φέρουν επώνυμη υπογραφή. Προτιμά κανείς να αγοράσει ένα designer ζευγάρι παπούτσια και τσάντα που θα κοστίζουν π.χ $1000 και θα τα φοράει συνέχεια για πολλές σεζόν από το να πάρει ένα φόρεμα αξίας $8000 που θα φορέσει μία φορά. «Η γυναικεία μόδα το τεέυταίο 8μηνο κινείται σε αρνητικούς δείκτες», λέει ο Marshal Cohen, διευθυντής αναλυτών λιανικής της NPD. Ο Michael Kors, έδωσε αποτελέσματα που δείχνουν ότι το 75% των εσόδων του ήταν από αξεσουάρ!

«Τα είδη ταξιδίου, τα πορτοφόλια, οι ζώνε, οι τσάντες, τα παπούτσια και τα γυαλιά, πάνε καλά μόνο!» συνεχίζει ο Cohen.

Ακόμη και στις σχολές μόδας πλέον στρέφονται προς το αξεσουάρ ενώ οι φοιτητές στα τμήματα σχεδιασμού και πατρόν ρούχου μειώνονται. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι ενισχύουν τα αξεσουάρ τους και πολλοί σχεδιαστές μπαίνουν στο χώρο του eyewear! Και ακόμη είμαστε μόνο στην αρχή!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: