Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μας στέλνει καρτ ποστάλ από την έρημο της Καλιφόρνια!



Η Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε για ένα μήνα στην Αμερική, για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας – και μας έστειλε φωτογραφίες και εντυπώσεις!


Προσωρινός τίτλος «Entrapped», σκηνοθέτης ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός Ντίνο Κόβας. Ο οποίος είδε τη Μαρκέλλα Γιαννάτου στην προβολή του «Γκίνες» στο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών του Λος Αντζελες και της έκανε από μακριά οντισιόν για να τη χρησιμοποιήσει στην ταινία του.

Το γύρισμα κράτησε τρεις εβδομάδες κι έγινε σχεδόν εξ ολοκλήρου στην έρημο της Καλιφόρνια. Η ιστορία θέλει τη Γιαννάτου να υποδύεται την Ελένη, μια ελληνοαμερικανίδα, παντρεμένη με τον Αρμάντο τον οποίο αγαπά με πάθος. Οταν εκείνος θα την προδώσει η Ελένη θα χάσει τον έλεγχο του εαυτού της και θα ξεφύγει από τα όρια.

Να τι μας γράφει η Μαρκέλλα Γιαννάτου από τα γυρίσματα του «Entrapped»:

Η ζωή στην Καλιφόρνια δείχνει ενδιαφέρουσα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι απ’ όλον τον πλανήτη, κανείς δεν έχει διάθεση να κρίνει κανέναν και, γενικά, η αγένεια και τα νεύρα μοιάζουν άγνωστες λέξεις.

Το πιο περίεργο που μου συνέβη είναι πως, μετά την πρώτη μου πρόβα, μου είπαν ότι η προφορά μου είναι περισσότερο ισπανική, ή ακόμα και γαλλική κι αυτό ήταν πρόβλημα, μια και η ελληνική προφορά ήταν ζητούμενο του ρόλου. Δεν είχα καμία ιδέα τι να κάνω για να… αποκτήςω ελληνική προφορά, γι’ αυτό άρχισα να μελετάω Ελληνες πολιτικούς να μιλάνε αγγλικά!

Για πρώτη φορά είδα πώς γίνονται τα ειδικά εφέ, όπως μια πληγή που ανοίγει, ένα καρφί που τρυπάει ένα χέρι ή μια σφαίρα που διαπερνά το ανθρώπινο σώμα.

Οταν καλείσαι να ερμηνεύσεις σε μια γλώσσα που δεν έχεις «ζήσει», η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η ίδια η γλώσσα. Δε σκέφτομαι στ’ αγγλικά, ούτε αισθάνομαι στ’ αγγλικά.

Εμεινα στην έρημο ακόμα και τις μέρες που είχαμε ρεπό και δεν επέστρεψα στο Λος Αντζελες, παρά στο τέλος των γυρισμάτων, γιατί δεν ήθελα να βγω από το κλίμα και του γυρίσματος και της ερήμου. Εξάλλου το σενάριο της ταινίας είχε να κάνει πολύ με τον εγκλωβισμό των ανθρώπων σε μια εξωτερική και εσωτερική έρημο.

Ολοι ήταν χαρούμενοι που δούλευαν, παρά τις 15 ώρες την ημέρα, σε μια έρημο στη μέση του πουθενά και παρά την κούραση και τη ζέστη η χαρά που μου μετέδιδαν με κράτησε και στις πιο δύσκολες στιγμές. Ετσι μετά από συνεχόμενες νύχτες γυρισμάτων, η ανατολή στην έρημο ήταν χαρμόσυνο γεγονός για όλους.

Θα ήθελα πολύ να δουλέψω ξανά εδώ και γιατί αγαπώ τον κινηματογράφο, αλλά και γιατί αγάπησα τη χώρα και τους ανθρώπους…

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Entrapped» (photo credit: Tom Peake).







Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: