Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Όταν οι επώνυμοι φοράνε τα μαγιό τους



Όπως και να το κάνεις είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τους επώνυμους με μαγιό, γιατί τους έχουμε συνηθίσει αλλιώς, με τα «ρούχα της δουλειάς». Καλλίγραμμες κυρίες της showbiz φόρεσαν τα μαγιό τους και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, όσο για τους άντρες θα σας παρουσιάσουμε δυο περιπτώσεις που αποτελούν, πραγματικά συλλεκτικό υλικό! Απολαύστε τους!


Ζέτα Δούκα
Στο ίδιο νησί βρέθηκε για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι η ηθοποιός Ζέτα Δούκα μαζί με την παρέα της. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ την κατέγραψε στην παραλία Κιόνια το μεσημέρι της Κυριακής 5 Αυγούστου. Η όμορφη ηθοποιός, όπως παρατηρείτε και εσείς στις φωτογραφίες διαθέτει άψογη σιλουέτα και πολύ γυμνασμένο κορμί!
Γιάννης Πρετεντέρης
Στο Νησί της Αποκάλυψης μαζί με τη δημοσιογράφο σύζυγό του Σάντρα Μπακογιαννοπούλου βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος στις 3 Αυγούστου γιόρτασε τα 58α γενέθλιά του. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ απαθανάτισε τον Γιάννη Πρετεντέρη και τη σύζυγό του στην παραλία Λάμπη της Πάτμου!
Σταμάτης Γονίδης
Ο μεγάλος ερμηνευτής απολαμβάνει τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κύθνου, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Αυτό το διάστημα ξεκουράζεται κάνοντας τα μπάνια του στις όμορφες παραλίες του νησιού. Η Κύθνος είναι γι’  αυτόν ο τόπος που τον ηρεμεί και τον αποφορτίζει από όλη την κούραση του χειμώνα. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τον απαθανάτισε σε παραλία της Κύθνου να κάνει τις βουτιές του.
Άννα Δρούζα
Στην Πάτμο βρίσκεται από τα τέλη Ιουλίου η Άννα Δρούζα μαζί με την 11χρονη κόρη της Αριάδνη και με φιλικά της πρόσωπα για τις φετινές της διακοπές. Το Σάββατο 4 Αυγούστου ο φωτογραφικός φακός ΟΚ απαθανάτισε την παρουσιάστρια στην παραλία Πέτρα, όπου βρέθηκε μαζί με την παρέα της!
Νάντια Μπουλέ
Με τελικό προορισμό το Νεστόριο στην Καστοριά αναχώρησε την Τετάρτη 1 Αυγούστου η Νάντια Μπουλέ για να παρακολουθήσει από κοντά το 34ο Φεστιβάλ River Party που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Αυγούστου. Δυο 24ωρα πριν ο φωτογραφικός φακός του OK την απαθανάτισε σε παραλία της Νέας Μάκρης να κάνει τις βουτιές της. Ήταν μαζί με τον καλό της φίλο, hair and make-up artist Δημήτρη Σταματίου.
Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός
‘Ενα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους πραγματοποίησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η 31χρονη παρουσιάστρια και ο 40χρονος δικηγόρος. Συγκεκριμένα το ζευγάρι επέλεξε να περάσει λίγες ημέρες απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας στο αγαπημένο τους νησί των Κυκλάδων, την Πάρο. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους εντόπισε στην παραλία Χρυσή Ακτή το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Αυγούστου. «Η Πάρος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς και φροντίζουν να την επισκέπτονται όποτε τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους», αναφέρει στο «ΟΚ!» φιλικό τους πρόσωπο.
Λάουρα Νάργες και Όλγα Καρπαθάκη
Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σκιάθο. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την εντόπισε σε γνωστή παραλία της Σκιάθου παρέα με την σύζυγο του Νίκου Βουρλιώτη, Όλγα Καρπαθάκη.
Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Οι δυο καλές φίλες κάνουν διακοπές στο νησί των ανέμων και δεν σταματούν λεπτό να ανεβάζουν φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό. Φαίνεται να απολαμβάνουν και να ευχαριστιούνται πολύ τον ήλιο και τη θάλασσα, όσο για τα καλογυμνασμένα τους κορμιά, τα λόγια είναι περιττά.
Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, όπου περνά τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και την ηλιοθεραπεία στις όμορφες παραλίες.Ο φωτογραφικός φακός του Hello την εντόπισε αυτή τη φορά να κάνει το μπάνιο της σε μία από τις παραλίες του νησιού με νέο εντυπωσιακό μπικίνι!
Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ, Hello


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: