Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΦΕΤ: Ανάκληση πορτοκαλάδας με ανθρακικό



Την άμεση απόσυρση πορτοκαλάδας με ανθρακικό με την εμπορική επωνυμία «Φήμη», στην οποία παρατηρήθηκε υπέρβαση του ορίου της συντηρητικής ουσίας σορβικό οξύ, απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων από την εταιρεία που το παράγει και το διακινεί.


Ειδικότερα ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας αεριούχων ποτών, αναψυκτικών και χυμών «Ζηδιανάκης ΑΕ», για την παραγωγή και διακίνηση πορτοκαλάδας με ανθρακικό, στην οποία παρατηρήθηκε υπέρβαση του ορίου για το σορβικό οξύ. Σημειώνεται ότι επίσημοι έλεγχοι από τον ΕΦΕΤ για το εν λόγω προϊόν βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Πρόκειται για το προϊόν «Πορτοκαλάδα με ανθρακικό», με την εμπορική επωνυμία «Φήμη», σε συσκευασίες των 500ml, με αριθμό παρτίδας LOT: 217062ΠΟ και ημερομηνία λήξης 26/04/2013, που παράγεται και διακινείται από την ανωτέρω επιχείρηση στις Αγ. Παρασκιές Ηρακλείου.

Ο ΕΦΕΤ, εκτός από την απόσυρση του προϊόντος - η διαδικασία της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει από την εν λόγω εταιρεία-, καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: