Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Γλουτοί στη θέση τους!


Γλουτοί στη θέση τους!

Το ιδανικό είναι να είναι στέκεται ψηλά, στρογγυλός και σφριγηλός! Τι γίνεται όμως όταν δεν συμβαίνουν όλα αυτά; Υπάρχει τρόπος ώστε να ανορθώσετε το… ηθικό των γλουτών σας!


Εσείς τι προτιμάτε τα εντυπωσιακά οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ ή τα πιο «αθλητικά» της Κάμερον Ντίαζ που με στόμφο δηλώνει: «έχουν την καλύτερη εμφάνιση για κάποια που βρίσκεται στα 40 της»! Είστε φαν της λατίνας Εύα Μέντες που έχει ψηφιστεί ως μία από τις γυναίκες με τους πιο… σέξι και πληθωρικούς γλουτούς ή ζηλεύετε την Πίπα Μίντλετον που κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την αδελφή της Κέιτ στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ; Ότι κι αν προτιμάτε, υπάρχει τρόπος να αλλάξει η εικόνα των γλουτών σας, με τις σωστές ασκήσεις αλλά και με μερικά έξυπνα τρικ.

Ο συνδυασμός που… σκοτώνει

Για γλουτούς που κερδίζουν τις εντυπώσεις, θα πρέπει φυσικά να ιδρώσετε στο γυμναστήριο. Εκείνο που κάνει τη διαφορά: η ποικιλία των ασκήσεων. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε όχι μόνο στους γλουτούς αλλά σε όλους τους μύες που βρίσκονται τριγύρω ώστε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Καθίσματα

Είναι απαραίτητα για να δυναμώσετε τους μύες των ποδιών. Καθίστε σε όρθια θέση με τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων. Λυγίστε τα γόνατα σαν να προσπαθείτε να καθίσετε σε μια αόρατη καρέκλα. Μόλις οι μηροί σας βρεθούν σε παράλληλη θέση με το πάτωμα, σφίξτε τους γλουτούς και σηκωθείτε πάλι για να βρεθείτε σε όρθια θέση. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση για 12 με 20 φορές.

Ποδήλατο

Αν κάνετε στατικό ποδήλατο ή κανονικό ποδήλατο επωφεληθείτε στο έπακρο προτιμώντας να κάνετε πετάλι σε όρθια θέση κι όχι καθισμένοι στη σέλα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προσπαθήστε να μην κινείτε το σώμα σας δεξιά κι αριστερά αλλά να το κρατάτε ακίνητο.

Οι σκάλες

Στο γραφείο, στο σπίτι ή όπου αλλού σας δίνεται η ευκαιρία μην χρησιμοποιείται το ασανσέρ, αλλά προτιμήστε την σκάλα. Για να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ανεβείτε τα σκαλιά δύο-δύο. Μπορείτε ακόμα να τρέξετε για τρία σκαλιά ύστερα να ανεβείτε άλλα τρία κανονικά και μετά να τρέξετε ξανά για άλλα τρία. Η εναλλαγή θα τονώσει ακόμα περισσότερο τους μύες.

Τρέξτε στην ύπαιθρο

Βγείτε από το γυμναστήριο και κάντε ελαφρύ τρέξιμο έξω: σε ένα πάρκο, δίπλα στη θάλασσα ή όπου αλλού μπορείτε. Με τον διάδρομο γυμναστικής η γυμναστική δεν είναι τόσο έντονη όσο με το κανονικό τρέξιμο. Στον δρόμο, σπρώχνετε εσείς το έδαφος, σφίγγοντας και πιέζοντας του μύες περισσότερο.

Για άμεσα αποτελέσματα

Δέκα τρικ που θα αλλάξουν την πίσω όψη σας

- Φορέστε στενά παντελόνια. Τα skinny τζιν παντελόνια ή όποια άλλα διαθέτουν στενή γραμμή θα κάνουν τα οπίσθιά σας να φαίνονται πιο σέξι.
- Επιλέξτε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι. Γενικά τα σκουρόχρωμα παντελόνια θα κάνουν τα οπίσθιά σας να φαίνονται πιο μικρά και πιο σφικτά. Αν θέλετε να φορέσετε λευκό, προτιμήστε ένα τζιν από χοντρό ύφασμα που θα σας κολακέψει περισσότερο από ένα λευκό, λινό παντελόνι.
- Διαλέξτε την σωστή κοψιά: ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι ταιριάζει καλύτερα σε μικροκαμωμένα σώματα ενώ ένα πιο ψηλόμεσο παντελόνι σε όσες έχουν μεγαλύτερους γλουτούς, διότι θα τους κάνουν να φαίνονται πιο στρογγυλοί κι όχι απλώς φαρδύς.
- Δώστε έμφαση στις τσέπες: Οι μεγάλες πίσω τσέπες κάνουν και τους γλουτούς να φαίνονται μεγάλοι ενώ οι μικρότερες το αντίθετο. Η θέση στην οποία τοποθετούνται οι τσέπες παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Όσο πιο χαμηλά είναι ραμμένες, τόσο πιο ψηλά θα φαίνεται ότι βρίσκονται τα οπίσθιά σας.
- Επισκεφθείτε τη μοδίστρα σας. Όσο πιο καλά εφαρμόζει το παντελόνι στο σώμα σας τόσο πιο όμορφοι θα δείχνουν οι γλουτοί σας.
- Στενέψτε τη φούστα σας. Όσο πιο «χαλαρή» δείχνει πάνω στο σώμα σας τόσο πιο μεγάλη θα φαίνεται η περιφέρειά σας. Αλλά και μια υπερβολικά στενή φούστα θα κάνει τα οπίσθιά σας να δείχνουν φλατ. Το μυστικό είναι η φούστα σας να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και να «αγκαλιάζει» το σώμα σας.
- Αποφύγετε ότι λάμπει. Τα γυαλιστερά υφάσματα έχουν την τάση να προσελκύουν τα βλέμματα και να τονίζουν τις ατέλειες. Οτιδήποτε από σατέν, ταφτά ή μετάξι αποκλείεται αν δεν έχετε τέλειες αναλογίες.
- Φορέστε ψηλοτάκουνα. Όχι μόνο θα χαρίσετε μερικούς έξτρα πόντους στη φιγούρα σας, αλλά θα αλλάξει και η στάση του σώματός σας με τρόπο τέτοιο ώστε η πίσω όψη σας να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή. Θυμάστε το περπάτημα της Μέριλιν… κάπως έτσι!
- Προσοχή στα κολάν. Στο φως του ήλιου μπορεί να είναι αρκετά αποκαλυπτικά, ειδικά αν έχετε κυτταρίτιδα. Ελέγξτε προσεκτικά την εικόνα σας πριν βγείτε έξω ή καλύψτε το σώμα σας με ένα μακρύ t-shirt.
Κρύψτε την κυτταρίτιδα. Αν θέλετε να φορέσετε ένα στενό φόρεμα φοβάστε όμως ότι η κυτταρίτιδα θα διαγράφετε τότε ο κορσές είναι ο σύμμαχός σας. Κι αν σας ακούγετε παλιομοδίτικο τότε ήρθε η ώρα να μάθετε πως ακόμα και οι πιο αδύνατες σταρ του Χόλιγουντ φορούν κορσέδες στις επίσημες εμφανίσεις τους ώστε να κάνουν τις καμπύλες τους να δείχνουν ακόμα πιο όμορφες.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: