Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη


Λεμπέσης: Έκανα προπόνηση στο χωράφι και δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη Περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη ... διαδρομή μέχρι το Λονδίνο

Την ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου περιέγραψε ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέσης.


Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία. Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ, δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου»

Αλλά και στο Λονδίνο τα πράγματα γι αυτόν δεν ήταν ιδανικά. «Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. Ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου αλλά και τον πρώτο μου προπονητή».

Πάντως εμφανίστηκε χαρούμενος για την έβδομη θέση στον τελικό του ακοντισμού και τόνισε πως δεν απείχε πολύ από το μετάλλιο ενώ υποσχέθηκε να το κατακτήσει στους αγώνες του 2016 της Βραζιλίας.

«Είμαι χαρούμενος για την έβδομη θέση, τα πήγα πολύ καλά. Θα ήθελα κάτι παραπάνω γιατί θεωρώ πως μπορούσα να αγγίξω το μετάλλιο. Πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με χαρά τη συμμετοχή μας και να παθιαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερη διάκριση. Ήταν ένας απρόβλεπτος αγώνας αλλά τέτοιου είδους αγώνες θέλουν παραπάνω πάθος. Βέβαια μετά την δεύτερη βολή είχα αρκετές ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να τα δώσω όλα. Νιώθω πάντως μεγάλη ικανοποίηση και πιστεύω ότι θα είμαι στα μετάλλια το 2016»


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: