Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η θήκη που μετατρέπει την ταμπλέτα σας σε… βιβλίο



Οι δημιουργοί αυτής της πρωτότυπης θήκης για την ταμπλέτα σας αγαπούν πολύ τα βιβλία. Και σε μία εποχή που τα e-books κυριαρχούν, θέλουν να κάνουν τον κόσμο να συνεχίσει να τα… θυμάται.


Και έτσι είχαν την ιδέα να συνδυάσουν σε ένα προϊόν την αγάπη για τα «παραδοσιακά» βιβλία με τη… σύγχρονη τεχνολογία.Δημιούργησαν, λοιπόν, μία θήκη για tablets που έχει κατασκευαστεί μέσα σε ένα σκληρό εξώφυλλο ενός βιβλίου.
Έβαλαν το project τους στο Kickstarter και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που ζητούσαν για τη χρηματοδότησή του, επομένως οι θήκες-βιβλία τους είναι έτοιμες να κατακτήσουν την αγορά.
Οι θήκες της Out of Print έχουν έμπνευση από εκδόσεις βιβλίων του 1900 που είναι, μάλιστα, εκτυπωμένες σε ύφασμα, ώστε η εμφάνισή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο αυθεντική. Φυσικά, έχουν… τρύπα, ώστε να χρησιμοποιείτε την κάμερα της συσκευής, καθώς και «κοψίματα» για τα πλήκτρα των tablets. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμες 10 επιλογές για το εξώφυλλοτου βιβλίου, ενώ οι θήκες είναι διαθέσιμες σε τρεις εκδόσεις, ώστε να είναι κατάλληλες για iPad 2/3Amazon Kindle Fire καιGoogle Nexus 7.
Και κάπως έτσι, μπορείτε να ξεγελάσετε τους φίλους σας ότι διαβάζετε ένα κλασικό βιβλίο, ενώ παίζετε Angry Birds στην ταμπλέτα. Ή να δείξετε απλά την υποστήριξή σας στα βιβλία, ακόμη κι αν έχετε «υποκύψει» στην αγορά μίας ταμπλέτας. Για όποιο λόγο κι αν την αγοράσετε, πάντως, είναι μία ξεχωριστή επιλογή.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: