Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ποιο είναι το μυστικό τους για άψογη "υποβρύχια" κόμμωση ;


Ποιο είναι το μυστικό τους για άψογη "υποβρύχια" κόμμωση ;

Είναι εντυπωσιακές με μαλλιά στην… τρίχα και αψεγάδιαστο μακιγιάζ! Πως τα καταφέρνουν αν και χορεύουν μέσα στο νερό; Οι πρωταθλήτριες της συγχρονικής κολύμβησης μας αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους…


Παρακολουθώντας τες να χορεύουν μέσα στο νερό έκανε πολλούς από μας να αναρωτηθούμε πως δείχνουν τόσο άψογα χτενισμένες και μακιγιαρισμένες ενώ εκτελούν ένα τόσο επίπονο άθλημα, με υποβρύχιες εντατικές κινήσεις.
Το μυστικό τους όπλο όσο κι αν δεν το πιστεύετε βρίσκεται μέσα στη κουζίνα κι όχι μέσα σε μία πισίνα.
Σύμφωνα με την Daily Mail το Ολυμπιακό ντουέτο των ΗΠΑ, Mariya Koroleva, και Mary Killman, είπαν σε συνέντευξή τους στο People ότι το προϊόν που χρησιμοποιούν για τα άψογο hairstyle τους είναι η ζελατίνη Knox .
“Μαζεύεις τα μαλλιά σου σε κότσο , διαλύεις τη ζελατίνη με ζεστό νερό και τη βάζεις στα μαλλιά σου εξηγεί η αθλήτρια . “ Μετά βάζουμε μια κουάφ στα μαλλιά μας ασορτί με το κοστούμι – μαγιό μας και ολοκληρώνεται το look!”
Εκτός όμως από τη «τζελαρισμένη» κόμμωση οι κολυμβήτριες της συγχρονικής κολύμβησης κάνουν κι ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ , υπερβολικό πολλές φορές.
“ To να έχεις έντονο μακιγιάζ επιβάλλεται, διότι αυτό επιτρέπει στο κοινό και τους κριτές να διακρίνουν από τόση απόσταση τις εκφράσεις του προσώπου μας» εξηγεί η Koroleva


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: