Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Η Λυδία Κονιόρδου επιστρέφει… «Προσωρινώς»



Θα επαναλάβει το περσινό «Ο Ουρανός Κατακόκκινος -Σ’ εσάς που με ακούτε», υποδυόμενη τρεις ηρωίδες της Λούλας Αναγνωστάκη.


Απoτέλεσε μια από τις εκπλήξεις της περσινής σεζόν. Είναι γνωστή η άνεση με την οποία η Λυδία Κονιόρδου ερμηνεύει τους σπουδαίους ρόλους της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας. Πέρυσι, όμως, δέχτηκε την πρόκληση μιας νεανικής ομάδας ονόματι «Χρώμα» κι ενός νεαρού σκηνοθέτη, του Κωνσταντίνου Χατζή να ενσαρκώσει τρεις ηρωίδες της Λούλας Αναγνωστάκη και μάλιστα σε έναν εντελώς αντιθεατρικό χώρο, ονόματι «Προσωρινός».

Από το ημιυπόγειο της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι, απέδειξε πως μπορεί να κινείται με την ίδια άνεση σε μικρότερες κλίμακες και να κατακτά το κοινό της, ακόμη και σε κωμικούς ρόλους στους οποίους ανταπεξέρχεται επάξια με τους τραγικούς. Έτσι δεν είναι άλλωστε οι μεγάλοι ερμηνευτές; Στο έργο «Ο Ουρανός Κατακόκκινος -Σ’ εσάς που με ακούτε» τρείς γυναίκες ξεδιπλώνουν τις προσωπικές τους ιστορίες, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και προσπαθώντας να ενταχθούν σε ένα μέλλον. «Εξόριστες μετέωρες στο πουθενά.

Ζωές στοιβαγμένες μέσα σε διαμερίσματα. Το προσωπικό που γίνεται καθολικό. Παρέλαση. Υδρορροές. Θόρυβοι», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι συντελεστές. Για όσους δεν κατάφεραν να βρουν θέση, μαθαίνουμε με χαρά πως επαναλαμβάνεται από τον Οκτώβριο και για κάθε Δευτέρα. Αυτή την φορά δεν θα την χάσουμε!







Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: