Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ποια είναι τα σημάδια και τι δείχνει το καθένα για τον οργανισμό μας;

Ποια είναι τα σημάδια και τι δείχνει το καθένα για τον οργανισμό μας;

Μπορεί οι γυναίκες να λατρεύουνε το μανικιούρ, τα βερνίκια νυχιών και να θέλουνε
πάντα τα άκρα να είναι περιποιημένα και όμορφα, αλλά δε σκεφτήκανε ποτέ ότι η όψη των νυχιών μπορεί να μας πει πολλά πράγματα για την υγεία μας.


Σύμφωνα με έρευνες, τα νύχια μας, τόσο των χεριών όσο και των ποδιών, είναι η πρώτη ένδειξη όταν κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μας.

Τα εύθραυστα νύχια για παράδειγμα, μπορεί απλά να οφείλονται στη χρήση απορρυπαντικών χωρίς γάντια, πολύ ζεστού νερού ή ασετόν. Κάποιες φορές όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά καθώς μπορεί να φανερώνουν δυσλειτουργία του θυροειδούς, αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου, δερματολογική πάθηση ή μία λοίμωξη.

Οι σκουρόχρωμες κηλίδες, όπως κίτρινοι, καφέ ή μαύροι κύκλοι μπορεί να οφείλονται σε κάποια βλάβη των κυττάρων όπως είναι το μελάνωμα ενώ οι λευκές γραμμές που εμφανίζονται πολύ συχνά μπορεί να μην είναι τόσο αθώες όσο πιστεύατε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φανερώνουν πρόβλημα στα νεφρά, ιδίως όταν συνοδεύονται από την αίσθηση συνεχούς κούρασης.

Τέλος, τα κίτρινα νύχια μπορούν να οφείλονται είτε στη συχνή χρήση βερνικιών, είτε στο κάπνισμα, το οποίο είναι γνωστό ότι εκτός από τα δόντια κιτρινίζει τα νύχια και τα δάχτυλα, είτε στον ίκτερο. Αρμόδιος φυσικά για να σας λύσει το πρόβλημα είναι ο γιατρός σας και μόνο αυτός.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: