Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Βλέπεις πορνό στη δουλειά; Δες τι μπορείς να πάθεις...


Βλέπεις πορνό στη δουλειά; Δες τι μπορείς να πάθεις...

Θα ξεκινήσουμε με μια ερώτηση, η οποία θέλει ειλικρινή απάντηση… Έχει τύχει να είσαι στη δουλειά, να βαριέσαι μέχρι θανάτου που ακόμη και το YouTube δεν προσφέρει την απαραίτητη παρηγοριά (για Facebook ούτε λόγος εξ αιτίας του overdose) και να μην ξέρεις τι να κάνεις για να περάσει η ώρα;


Στην Υπηρεσία Πυραυλικής Άμυνας (Missile Defense Agency) των Ηνωμένων Πολιτειών, οι εργαζόμενοι φαίνεται, είχαν βρει τη λύση αλλά τώρα θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Τι έκαναν σε αντίστοιχες περιπτώσεις; Έβλεπαν πορνό.

Τις προηγούμενες ημέρες, όμως, έλαβαν προειδοποιητικό σημείωμα που τους συνιστά –προς το παρόν με κομψό τρόπο- να "σταματήσουν τη συμμετοχή σε συμπεριφορά που περιγράφεται ως ακατάλληλη χρήση του MDA δικτύου".

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή John James, οι συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις αφορούσαν τη μετάδοση μηνυμάτων και την πρόσβαση σε ιστοσελίδες σεξουαλικού περιεχομένου, κοινώς πορνό.

Κι αν νόμιζες ότι εργαζόμενοι σε τέτοιες θέσεις δε θα «τολμούσαν» να μπουν σε πορνο- ιστοσελίδες, η πραγματικότητα σε διαψεύδει. Προφανώς, όχι μόνο μπαίνουν, αλλά χρειάζονται κι επιπλέον υπενθύμιση.

"Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν μόνο αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, αντανακλούν χρόνο μακριά από τα ειδικά καθήκοντα και σαφώς παραβιάζουν τους κανόνες της Ομοσπονδιας και του Υπουργείου Άμυνας, καταναλώνοντας τους πόρους του δικτύου, ενώ μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου εξ αιτίας της εισαγωγής κακόβουλου λογισμικού ή κακόβουλο κώδικα", επισήμανε ο John James.

Και για να μιλήσουμε και με νούμερα, απεδείχθη ότι σχεδόν οι μισοί είχαν επισκεφτεί τις επίμαχες κι απαγορευμένες ιστοσελίδες, ενώ το σύστημα ήταν αυτό που τους πρόδωσε, μιας κι ο ιδιαίτερα εξελιγμένος χαρακτήρας του ανίχνευσε τις «εισβολές και τις μαρτύρησε στους αρμόδιους αξιωματούχους.

Έτσι, τώρα οι εργαζόμενοι καλούνται να βρουν άλλο τρόπο να ψυχαγωγηθούν εν ώρα εργασίας, ενώ δε θα λείψουν και τα πειθαρχικά μέτρα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: