Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Bar Refaeli: τα μυστικά της ομορφιάς της


Bar Refaeli: τα μυστικά της ομορφιάς της

Ο πρωτότυπος τρόπος που φοράει το bronzer, το beauty gadget που χρησιμοποιεί κάθε μέρα και πολύτιμα tips που έμαθε από τους ειδικούς

Tο supermodel είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Delicate Notes της Escada και μίλησε στο site της Vogue για τις καθημερινές συνήθειές της στο μακιγιάζ και τη φροντίδα καθώς και για τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς.


Τι έχει πάντα στο νεσεσέρ της
«Κάνω τα πολύ βασικά στο μακιγιάζ. Τα προϊόντα που έχω πάντα είναι το Casino Bronzer του Nars και η μάσκαρα One-by-One Volum'Express της Maybelline New York. Και πάντα έχω ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες. Για μένα είναι το πιο σημαντικό, γιατί όση μάσκαρα και να βάλω αν δεν έχω χρησιμοποιήσει προηγουμένως το ψαλιδάκι, το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο καλό».

Τα tricks που έχει μάθει από τους makeup artists
«Η μακιγιέρ μου χρησιμοποιεί το bronzer και στο άνω βλέφαρο. Επίσης, απλώνει λίγο και στο μέτωπο για να δώσει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Οπότε ένα πράγμα που έχω στο νου μου είναι πως μπορείς να χρησιμοποιείς κάθε προϊόν με περισσότερους από έναν τρόπους- το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι δημιουργική».


Τα αγαπημένα της beauty icons
«Η μητέρα μου, γιατί αντιπροσωπεύει αυτό που πιστεύω πως είναι η ομορφιά. Δεν έχει να κάνει με το αν φοράς σωστά το μακιγιάζ σου ή αν ξέρεις ποια κουπ σου ταιριάζει. Για μένα όμορφη είναι η γυναίκα που είναι ευτυχισμένη. Αυτό μου το δίδαξε η μητέρα μου από τότε που ήμουν μωρό. Στον κόσμο του modelling, θαύμαζα πάντα την Cindy Crawford, την Elle Macpherson και την Heidi Klum. Τα κορίτσια που έγιναν μητέρες και ακόμα εργάζονται, γιατί πάντα σκέφτεσαι πως "τα μοντέλα θα φοβούνται να κάνουν παιδιά, γιατί θα καταστρέψουν το σώμα τους". Και τότε βλέπεις αυτά τα κορίτσια, στο αποκορύφωμα της καριέρας τους, να το κάνουν γιατί δεν τους νοιάζει και γιατί βάζουν πάνω από όλα την οικογένεια- και για μένα αυτό είναι άξιο θαυμασμού».


Τα αγαπημένα της προϊόντα φροντίδας
«Πρέπει να διατηρώ απόλυτα καθαρή την επιδερμίδα μου. Και φροντίζω να το κάνω αμέσως μετά το τέλος κάθε φωτογράφισης, δεν μένω ποτέ με το μακιγιάζ και εννοείται, δεν κοιμάμαι αν δεν έχω κάνει ντεμακιγιάζ. Επίσης, φροντίζω να καθαρίζω το δέρμα μου και να το ενυδατώνω. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ φυσικά προϊόντα- αυτή τη στιγμή μου αρέσουν πολύ τα Aveda».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: