Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 12 Αυγούστου 2012


Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Τα ζώδια σήμερα-Κυριακή 12 Αυγούστου 2012



ΚΡΙΟΣ: Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας που αργότερα θα σας βοηθήσουν. Για να νιώσετε καλύτερα βελτιώστε τις συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε και λίγο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες για το άμεσο μέλλον σας. Μη γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και με ψυχραιμία θα ξεπεράσετε μια κρίσιμη διαμάχη.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες. Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο. Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, ακριβώς όπως σας αρέσει. Ο επαγγελματικός σας τομέας σας υπόσχεται πολλά.
ΛΕΩΝ: Πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές από τις σχέσεις σας θα αναθεωρηθούν όχι γιατί θα το επιδιώξετε εσείς, αλλά γιατί έτσι θα το επιβάλουν τα γεγονότα. Αρκετά ευερέθιστοι θα βγάζετε μια επιθετικότητα, ενώ ο τρόπος που θα αντιμετωπίζετε ειδικά τα καινούρια πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα είναι αρκετά εριστικός.
ΖΥΓΟΣ: Θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Δεν υπάρχουν φαντάσματα, οπότε σταματήστε να υιοθετείτε τη μανία καταδίωξης που σας πιάνει αρκετές φορές, γιατί οι περισσότεροι είναι με το μέρος σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκτήστε την ψυχραιμία που σας χρειάζεται για να ανταπεξέλθετε στην παρούσα κατάσταση. Δεν υπάρχουν πιο επικοινωνιακοί και πιο διπλωματικοί άνθρωποι από εσάς, οπότε κάντε την προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις ισορροπίες που θα είναι για καλό σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τους εκνευρισμούς που θα σας επηρεάσουν αρνητικά, ειδικά τώρα που αρχίζετε να βάζετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί αν θέλετε πραγματικά να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, θα πρέπει να αποφύγετε τη μελαγχολία και τις αρνητικές σκέψεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, οι οποίες είναι αμφίβολο αν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως, σίγουρα θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να μειωθεί, μην απομακρυνθείτε από φίλους, αλλά κερδίστε το χαμένο έδαφος. Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα δείτε τα πράγματα με τις πραγματικές τους διαστάσεις και όχι όπως τα είχε κατασκευάσει το μυαλό σας.

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τους ενδόμυχους φόβους σας και τη μνησικακία που σας κατατρώει χωρίς να το καταλαβαίνετε. Μην αφήνετε σκιές να σας εξουσιάζουν, αλλά ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να αναπτυχθείτε σε κοινωνικό πλαίσιο και να κάνετε καινούρια ανοίγματα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: