Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η Mariah Carey φτάνει στα άκρα


Η Mariah Carey φτάνει στα άκρα

Με ένα νέο project που ετοιμάζει για το 2013

Μετά την Katy Perry και τη Nicki Minaj, η OPI συνεργάζεται τώρα με την Mariah Carey όχι για μία αλλά για δύο συλλογές βερνικιών που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά.


Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που γνωρίζουμε για τις σειρές είναι πολύ λίγες, κυρίως πως η πρώτη αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2013. Η Αντιπρόεδρος και Creative Director της OPI, Suzi Weiss-Fischmann, μιλώντας στο WWD για αυτή τη νέα συνεργασία της εταιρείας είπε πως η Mariah είναι «κλασική αλλά και edgy. Είναι πολύ κομψή και όμορφη. Επιπλέον είναι μαμά, είναι μια εργαζόμενη γυναίκα που έχει και αυτή τη glam πλευρά».


Αυτή τη χρονιά, πάντως, η Mariah Carey επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο: το καινούριο της single "Triumphant (Get 'em)" μάλλον προμηνύει ένα νέο άλμπουμ ενώ θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του American Idol. Δεδομένου πως η OPI είναι από τις πιο avant garde εταιρείες στα βερνίκια νυχιών, περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για τις συλλογές που ετοιμάζει με την διάσημη τραγουδίστρια


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: