Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

7 κολπάκια που κρατούν ζωντανή τη φλόγα!


7 κολπάκια που κρατούν ζωντανή τη φλόγα!

Στην αρχή του δεσμού, υπήρξε ένα συνεχές τρέξιμο! Αγωνία για να τον κερδίσεις, αγωνία για να κάνεις αυτό που έχετε κανονική σχέση, αγωνία για να σε ερωτευτεί, αγωνία για να δείξεις πόσο καλή σύντροφός μπορείς να είσαι.


Και ενώ ο πρώτος καιρός πέρασε και τα κατάφερες θαυμάσια σε όλα, ήρθε η στιγμή που χαλάρωσες όπως ήταν φυσικό και σου βγήκε ο πραγματικός σου εαυτός! Ποιές είναι οι χαζές τακτικές που μπορούν να στείλουν την προηγούμενη προσπάθειά σου στο καλάθι των αχρήστων και τη σχέση σου στα αζήτητα;

1. Παραείσαι καλή κουκλίτσα μου: είναι που οι προηγούμενοι δεσμοί ναυάγησαν, είναι και που σου αρέσει να είσαι σε σχέση, έχεις φτάσει σε σημείο να είσαι πολύ καλή σε όλα. Σε τσαντίζει και δεν του λες τίποτα, δεν σε παίρνει τηλέφωνο την ώρα που λέει και το παίζεις κουλ. Γίνονται πράγματα στραβά αλλά εσύ εκεί βράχος, κάνεις ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό που να σπιλώνει την ιδανική σου σχέση.
Όλα καλά, μέχρι που μια μέρα το ηφαίστειο μέσα σου θα ξεχειλίσει κι εκείνος που χαμπάρι δεν θα έχει πάρει από το φούντωμα, θα απορεί γιατί κάηκε από τη λάβα. Κι εκεί που θα προσπαθήσεις να του εξηγήσεις πως καιρό τώρα μάζευες πράγματα, θα σε κατηγορήσει κι ότι δεν ήσουν ειλικρινής μαζί του.
Τι να κάνεις: προσπάθησε εξ' αρχής να δείξεις με ειλικρίνια τον πραγματικό σου εαυτό, τον οποίο είτε θα αγαπήσει, είτε θα μισήσει. Άσε που σαν τον σεισμό κι εσύ, καλύτερα να έχεις μικρά ξεσπάσματα παρά ηφαιστειογενείς εκρήξεις και όποιον πάρει ο χάρος.

2. Θέλεις να τα κάνετε όλα μαζί: βγαίνατε κεφάτα ραντεβού μαζί, κάνατε πράγματα ιδιαίτερα, είχατε και την ζωή σας ο καθένας. Τώρα που ο καιρός πέρασε, εσύ έχεις παρατήσει τους πάντες για εκείνον, δεν κανονίζεις τίποτα μέχρι να σου πει το πρόγραμμά του και όπως λέει και ο λαός, όπως σου χτυπάει εκείνος, χορεύεις εσύ.
Μην επιμένεις να τον βάλεις στο κλουβί, αναγκάζοντάς τον να κάνετε τα πάντα μαζί. Οκ, το ξέρουμε πως μπορείς να γίνεις θυσία και να δεις δέκα αγώνες ποδοσφαίρου στο πλευρό του, αλλά δεν χρειάζεται. Θα εκτιμήσει περισσότερο ότι θα τον αφήσεις να απολαύσει τον αγώνα μόνος και θα έχεις και μια αφορμή για να δεις εκείνο το θεατρικό που όλο έλεγες και ποτέ δεν πήγες να παρακολουθήσεις με τις κολλητές.
Τι να κάνεις: φυσικά και όσο περνά ο καιρός και δένεσαι με τον καλό σου, θέλεις να κάνετε όλο και περισσότερα πράγματα μαζί. Το να δεθείς από πάνω του σαν βδέλλα, δεν σημαίνει πως θα τον κάνεις να δεθεί και μαζί σου. Προσπάθησε να υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα μέσα στην εβδομάδα που θα κάνει ο καθένας από τους δυο σας αυτό που θέλει για πάρτη του και μόνο.

3. Το σεξ το έκανες από απαραίτητο... προαιρετικό: στην αρχή ζευγαρώνατε ωσάν τα κουνελάκια και δεν υπήρχε φορά που να βγεις στην αγορά για ψώνια δίχως να πάρεις ένα νέο ζευγάρι εσώρουχα. Είχες κάθε βράδυ (και πρωί και μεσημέρι) όρεξη για σεξ και δεν ένιωθες ούτε πονοκέφαλο, ούτε κούραση για να το αναβάλετε το σπορ για άλλο βράδυ.
Σίγουρα, και όσο ο καιρός και το πρώτο πάθος περνά, μειώνονται και τα νούμερα σκοραρίσματος αλλά το να βάλεις το σεξ σε δεύτερη μοίρα, μπορεί να σε θέσει υποψήφια προς αποχώρηση από την Loveville.
Τι να κάνεις: προσπάθησε να διατηρήσεις τη λίμπιντο και την εν γένει ερωτική σας ζωή σε ένα ικανοποιητικό σας επίπεδο. Μην παραδίνεσαι στην καθημερινότητα και κράτα έστω το Σ/Κ ελεύθερο για αχαλίνωτο σεξ.

4. Μη με συγκρίνεις σχέση μου: δεν γίνομαι, δεν μοιάζω που τραγουδούσε η Καιτούλα Γαρμπή το πάλαι ποτέ. Ό,τι κι αν του πεις για την Κίτσα με τον Τάσο που όλο πάνε τριήμερα ή για τη Μαιρούλα με τον Μανώλη που συγκατοίκησαν στον ένα μήνα, δεν θα ιδρώσει το αυτί του. Και δίκιο θα έχει δηλαδή αφού κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Άλλοι είναι της περιπέτειας, άλλοι λατρεύουν το χορό άλλοι αγαπούν τους γάμους και τα πανηγύρια.
Αν εσύ θα ήθελες τη σχέση σου κάπως διαφορετική, μίλα για τον εαυτό σου και όχι για το τι κάνουν οι άλλοι. Η σχέση σου δεν είναι κακή επειδή δεν πας ταξίδια ή δεν κάνετε χορό. Η σχέση σου χωλαίνει επειδή εσύ θα ήθελες να κάνεις όλα τα παραπάνω, το έχεις ζητήσει και έχεις βρει τοίχο μπροστά σου.

Τι να κάνεις: αποφάσισε τελικά: τι είναι εκείνο που θες: ένα σύντροφο καλό στα χαρτιά ή έναν σύντροφο που υστερεί σε κάποια πράγματα αλλά υπερέχει σε άλλα; Αν δεν σε καλύπτει αυτό που έχετε, ΜΙΛΑ!

5. Γίνεσαι πιο ανασφαλής μέρα με την ημέρα!
Το να πεις 'σ'αγαπώ' την πρώτη φορά (ή να το ακούσεις) έχει μεγάλη αξία και είναι τέλειο. Το να θέλεις να ακούς πόσο σε αγαπά και σε λατρεύει ο άλλος διαρκώς και να τσαντίζεσαι που δεν εκδηλώνεται εκείνος όλη την ώρα, καταντά κουραστικό.

Αν δεν λέτε όλα αυτά τα ερωτόλογα διαρκώς, δεν σημαίνει πως δεν ισχύουν. Σίγουρα, οι εκδηλώσεις αγάπης είναι απαραίτητες κατά καιρούς αλλά μπορούν να γίνονται με καλύτερο τρόπο από το 'δεν μ' αγαπάς πια''!

Τι να κάνεις: διατήρησε εσύ η ίδια το ρομαντισμό. Αν βλέπει πως εσύ είσαι γεμάτη εκπληξούλες και δεν σταματάς να στέλνεις μηνυματάκια αγάπης, θα μπει κι εκείνος στο νόημα. Μην κάνεις πείσματα αλλά δείξε τι ακριβώς περιμένεις κι από εκείνον.

6. Οι γάμοι και τα πανηγύρια σε έφαγαν:
Η επισημοποίηση μιας σχέσης και όλη η φαγωμάρα που φέρνει μπορεί εύκολα να διαλύσει το δεσμό σας και μάλιστα πριν την ώρα του. Εκείνος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταλάβει ότι ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά, εσύ΄πάλι εύκολα μπορείς μετά το πρώτο εξάμηνο να ψάχνεις τους οίκους νυφικών.

Κάπου εκεί και όσο το μονόπετρο δεν έρχεται, ξεκινάνε τα μούτρα από την μεριά σου κι εκείνος όλο και μουλαρώνει πάνω στο φλέγον θέμα. Στη δική του αντρική ψυχολογία, το όλο ζήτημα θυμίζει κάτι από "πάω να σε τυλίξω" όταν στο δικό σου μικρό γυναικείο μυαλουδάκι έχεις την Ελενίτσα του Αντωνάκη που έμενε 10 χρόνια αστεφάνωτη! Cool! Το μόνο σίγουρο είναι πως με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται!

Τι να κάνεις: μην επιμένεις να τον πρήζεις πάνω στο θέμα αυτό. Βέβαια, ούτε η αντίστροφη τακτική του να μην συζητάς καθόλου για το επόμενο βήμα στη σχέση, είναι σίγουρο πως θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό είναι κάποια στιγμή και στην αρχή ακόμα να μιλήσετε για το τι θέλετε στο μέλλον σας και αν αυτό πειλαμβάνει και για τους δύο ένα γάμο ή την απόκτηση ενός παιδιού.

7. Τα χαριτωμένα του χούγια που ξαφνικά σε ενοχλούν:
* Ο τρόπος που οδηγεί: στην αρχή ούτε που σε ενοχλούσαν οι οδηγικές ικανότητες του ιππότη της ασφάλτου και λίγο αργότερα ξεκίνησες να τον πρήζεις για το πόσο τρέχει, πόσο άτσαλα πιάνει το τιμόνι.

*Όταν ξεκινήσατε να μένετε μαζί, έβρισκες χαριτωμένη τη πεταμένη κάλτσα του στο σαλόνι, αλλά τώρα τσιτώνεις και μόνο που τον βλέπεις να περπατά ξυπόλητος στο σπίτι.
Γενικά πρόσεξε, μήπως με τον καιρό από το να παραείσαι καλή, φτάνεις στο να παραείσαι κακή. Ειδικά, η εμμονή που θα δείξεις με το να τον αλλάξεις, ειδικά πάνω σε ζητήματα που παλιότερα δεν έδειχνες να σε ενοχλούν, μπορεί να τον στείλει σε άλλες αγκαλιές... που θα τον εκτιμούν γι' αυτό που είναι!
Τι να κάνεις: σκέψου το από την αντίστροφη πλευρά. Πως θα σου φαινόταν αν ακολουθούσε εκείνος την ίδια τακτική και σε μάλωνε διαρκώς για όσα νόμιζες πως κάνεις καλά.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: