Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πήρε 10χρονο... κορίτσι η Μίλαν



Στην απόκτηση ενός δεκάχρονου… κοριτσιού προχώρησε η Μίλαν. Πρόκειται για την Αίσα Σαΐνι, η οποία αποκτήθηκε μετά τη συμμετοχή της σε ένα τουρνουά των ακαδημιών των «ροσονέρι». Το μικρό κορίτσι έδειξε στους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας πως διαθέτει σπάνιο ταλέντο και ζήτησαν από τους γονείς της να αποφασίσουν αν θέλουν να την βάλουν στο τμήμα παίδων του συλλόγου.


«Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνον. Εμείς θέλαμε να γράψουμε στο καμπ το παιδί μας για να απασχολείται με κάτι και πιστεύαμε ότι ίσως βαρεθεί. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα την παρακολουθήσει η Μίλαν», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του παιδιού και πρόσθεσε:

«Οι σκάουτερ ποτέ δεν μας είχαν ζητήσει να την εντάξουμε στις ακαδημίες του συλλόγου πριν να την δουν να παίζει και ήξεραν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει ανάμεσα σε τόσα αγόρια».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των ακαδημιών, Ντανιέλε Πακανιάν τόνισε: «Μας εντυπωσίασε το γεγονός πόσο δυνατή ήταν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ήλεγχε άριστα την μπάλα και μας έδειξε φανταστικά στοιχεία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών».





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: