Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Όταν η επιστημονική φαντασία συναντάει τις πολεμικές τέχνες. Δες τα καινούρια κινηματογραφικά trailers


Σίγουρα δεν μπορούσες να φανταστείς τον Russel Crowe σε ταινία πολεμικών τεχνών (άντε Ρομπέν των Δασών και πολύ είναι...)! Ή τον Colin Farrell σαν διάδοχο του Schwarzenegger; Στα φρέσκα κινηματογραφικά trailers σε περιμένουν εκπλήξεις!

The Man with the Iron Fists
Ο Russel Crowe είναι ο νέος Bruce Lee; Προφανώς ναι, στην ταινία "The Man with the Iron Fists", μία ταινία πολεμικών τεχνών. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η εξωτική ομορφιά, Lucy Liu, ενώ πρωταγωνιστεί και ο Cung Le αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας RZA.


 
Total Recall
Ο Colin Farrell θα βρεθεί ανάμεσα στην Kate Beckinsale και την Jessica Biel, στο reboot της κινηματογραφικής μεταφοράς της ιστορίας "We can remember it for you wholesale" του Philip K. Dick. Τον ρόλο του Farrell είχε παίξει ο Arnold Schwarzenegger.
 
Robot & Frank
Το trailer σε προετοιμάζει για μία συγκινητική και γλυκιά ταινία. Ένας ηλικιωμένος πρώην κατάδικος λαμβάνει από τα παιδιά του ένα ρομπότ για να φροντίζει τις ανάγκες του. Αυτός το χρησιμοποιεί όμως για να κερδίσει την καρδιά μιας βιβλιοθηκάριου. Όχι απαραίτητα με έντιμους τρόπους... Ο Frank Langella και η Susan Sarandon είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.
 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: