Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Υποχρεωτική απόσυρση του Samsung Galaxy Tab 10.1



Σε διακοπή των πωλήσεων του Galaxy Tab 10.1, ενός από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της, υποχρεούται η Samsung μετά την καταδίκη της από δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεση καταπάτησης πνευματικής ιδιοκτησίας μεταξύ αυτής και της Apple.


Η δικαστής Λούση Κόχ απεφάνθη ότι το Samsung Galaxy Tab 10.1 δεν διαφέρει στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του από το iPad της Apple.

"Παρόλο που η Samsung έχει δικαίωμα στον ανταγωνισμό, αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται υπό άδικες συνθήκες όπως το να γεμίζει την αγορά με προϊόντα που παραβιάζουν πατέντες", είπε η δικαστής.

"Η Apple αναζήτησε πρόωρο περιοριστικό ένταλμα στο προϊόν της Samsung, ‘Galaxy Tab 10.1’, σε μια πατέντα που αφορούσε σε μια μόνο άποψη του γενικού σχεδιασμού του προϊόντος. Σε περίπτωση που η Apple συνεχίσει να καταθέτει νομικά αιτήματα βασισμένα σε παρόμοιες γενικές πατέντες σχεδιασμού, η καινοτομία και η εξέλιξη στο χώρο του σχεδιασμού στη βιομηχανία κινδυνεύει να περιοριστεί", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Samsung, προαναγγέλλοντας ότι θα υποβάλλει έφεση.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: