Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Respect στον Γιώργο Παπαδάκη..

Respect στον Γιώργο Παπαδάκη...

Διαβάζω διάφορες απόψεις και κριτικές, που οφείλουν να γίνονται στα πρόσωπα της τηλεόρασης ακόμα και σ'αυτά που πραγματικά δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα πια, όπως η Ρούλα Κορομηλά ή ο Γιώργος Παπαδάκης.
Ο τελευταίος έχει να αντιμετωπίσει την κρίση στην τηλεόραση και καλείται –λέει- να υπογράψει συμβόλαιο μόλις μια εβδομάδας μιας και το τι θα συμβεί του χρόνου είναι άγνωστο στο κανάλι του Αμαρουσίου, ακόμη. Λογικό. Ίσως όχι ιδιαίτερα κομψό για έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει δεκαετίες στο συγκεκριμένο σταθμό, έχει γίνει σύμβολο του, είναι πάντα πρώτος σε τηλεθέαση, ειδήσεις, στην αγάπη του κοινού πάνω απ'όλα, και τα «φέρνει» κιόλας εμπορικά τόσα χρόνια.

Δεν πιστεύω πως τα αφεντικά γενικά υπολογίζουν τους εργαζόμενους τους. Η εμπειρία μέχρι εδώ αυτό μου έχει δείξει, το πόσο αναλώσιμοι είμαστε γενικά οι εργαζόμενοι, ειδικά όταν υπάρχει και η κρατική αδιαφορία για την ελαχίστη έστω προστασία κάποιων δικαιωμάτων σου. Αν βάλεις όμως στη τηλεόραση όσους έχουν εξουσία τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι προιόντα και δη αναλώσιμα (δεν μιλώ για τον κ. Παπαδάκη, πια), ενώ η κρίση δίνει και την πρόφαση πλέον για μισθούς της πείνας, συμφωνίες εξουθενωτικές και νέο ειλωτισμό των εργαζόμενων, όπου σε δουλειές 13αωρες καλούνται να δουλέψουν, με φωνές και άγχος και ανταγωνισμό, για 650 ευρώ ο καλύτερος. Σας είπα πως πρόσφατα άκουσα για βετεράνο αρχισυντάκτη που του έκαναν πρόταση για 1200 ευρώ;

Ας επιβιώσουμε. Ας ρίξουμε τα κασέ μας ναι. Ας προσαρμοστούμε. Όμως, ας υπάρξει στην συμπεριφορά ο στοιχειώδης σεβασμός. Και ας βάλουν μυαλό οι νέοι παρουσιαστούληδες και παρουσιαστριούλες, που δεν είναι ούτε ο Παπαδάκης, ούτε η Κορομηλά, το πόσο αδιαφορούν οι «μεγάλοι» για την πάρτι τους και δεν τους υπολογίζουν.
Και αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος, η άλλη είναι οι ίδιοι εμείς για τους συναδέλφους μας. Διάβαζα τηλεκριτικό να κατηγορεί τον Παπαδάκη για έπαρση και αλαζονεία. Άκουγα το ίδιο περίπου να λέει η αγαπημένη μου Τζωρτζέλα Κόσεβα για την κ. Κορομηλά. Καλοί συνάδελφοι μου, αυτοί οι δυο έφτιαξαν ότι κρίνουμε εμείς σήμερα για τη τηλεόραση. Έθεσαν τους ορούς, τους άλλαξαν, τους καταπάτησαν, τους προβλέπουν κιόλας. Δεν είναι τέλειοι, έκαναν λάθη, σηκώνουν κριτική.

Όμως με σέβας! Αυτόν το σεβασμό που δεν δείχνουν πολλές φόρες οι δουλειές και τα αφεντικά ας το δείχνουμε εμείς μεταξύ μας και ο ένας στον άλλον. Μας αξίζει...


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: