Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πώς ένας θαυμαστής σόκαρε τη Lady Gaga

Πώς ένας θαυμαστής σόκαρε τη Λέιντι Γκάγκα!

Μπορεί να έχει δώσει την εντύπωση πως δεν μπορεί να την σφέρει κανείς σε δύσκολη θέση όσον αφορά το σεξ αλλά ένας φαν της 26χρονης τραγουδίστριας απέδειξε το αντίθετο.


Έχει πλασάρει τον εαυτό της ως μία περσόνα πολύ απελευθερωμένη, σε συναυλίες και σε βίντεο κλιπ έχει κάνει μερικά από τα πιο σοκαριστικά και τολμηρά πράγματα που έχεις δει, οι δηλώσεις της δεν είναι και τόσο political correct έχει φορέσει από τεράστιες ακρίδες στο κεφάλι μέχρι γραμμόφωνα και κρέατα αλλά ένας θαυμαστής της την έκανε να κοκκινίσει.

Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) στην τελευταία της συναυλία στην Αυστραλία δέχτηκε ξαφνικά έναν…ασημένιο δονητή από κάποιον στο κοινό ο οποίος πήγε κοντά στη σκηνή για να της το δώσει ο ίδιος και κατάφερε να την κομπλάρει για λίγα λεπτά.

"Θες να μου πεις ότι δεν είναι αρκετά ενεργή; Μου το δίνεις για να μου ανεβάσεις το ηθικό; Φαίνεται ακριβό κιόλας. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ανησυχείς για τη σεξουαλική μου ζωή αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι όλα μια χαρά!"απάντησε αστειευόμενη στον φαν της η 26χρονη τραγουδίστρια επιβεβαιώνοντας κάπως έτσι τις τελευταίες φήμες που λένε πως η σχέση της με τον Τέιλορ Κινεϊ (Taylor Kinney) δεν περνάει κρίση.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: