Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Μικρότερο iPad αναμένεται μέχρι τα Χριστούγεννα

Μικρότερο iPad αναμένεται μέχρι τα Χριστούγεννα

Πηγές αναφέρουν ότι η Apple ετοιμάζετια να λανσάρει ένα νέο iPad με μικρότερες διαστάσεις προκειμένου να ανταγωνιστεί το Kindle της Amazon και το Nexus 7 της Google.


Το νέο μοντέλο του iPad θα έχει οθόνη 7 ή 8 ιντσών και θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το σημερινό μοντέλο με την οθόνη των 9.7 ιντσών.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα της προϊόντα μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο και μεταξύ αυτών θα είναι το νέο μικρότερο iPad και ένα νέο iPhone.
Το μικρότερο iPad των 7 ιντσών δεν θα έχει την οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina που έχει το μεγαλύτερο iPad καθώς και η νέα γενιά MacBook Pro.
Η Apple σκοπεύει να διαθέσει μια οθόνη με μικρότερη πυκνότητα πίξελ στα πλαίσια του iPad 2 στη νεα μικρότερη συσκευή της έτσι ώστε να ξεχωρίζει από το νέο iPad.
Τα tablet με μικρότερη οθόνη σημείωσαν πολύ καλές πωλήσεις καθώς προορίζονται σε χρήστες που θέλουν να διαβάζουν βιβλία, να βλέπουν τηλεόραση και ταινίες.
Η Google ελπίζει ότι και το δικό της tablet θα έχει την ίδια επιτυχία με το Amazon Kindle στην κατηγορία των 7 ιντσών.
Η χαμηλή τιμή του tablet της Google και του Kindle έκανε την Apple να ξανασκεφτεί το λανσάρισμα μιας νέας μικρότερης συσκευής που θα απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να έχουν το tablet τους παντού μαζί.
Στον αγώνα των tablet έχει μπει και η Microsoft που σχεδιάζει να λανσάρει το Microsoft Surface με Windows 8 μέχρι τα Χριστούγεννα.
Το πλεονέκτημα της Αpple είναι οι περισσότερες από 225.000 εφαρμογές που βρίσκονται στο App Store και εμπλουτίζουν τη χρήση της συσκευής.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: