Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το Instagram γίνεται real life φωτογραφική μηχανή!


Αν το Instagram έχει γίνει πλέον ο αγαπημένος σου τρόπος στο να φωτογραφίζεις, τότε η είδηση της πρώτης ρετρό φωτογραφικής μηχανής καθ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν της εφαρμογής θα σε χαροποιήσει σίγουρα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2012, ο Ιταλός designer και γραφίστας Antonio De Rosa ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας του ADR, πως προτίθεται να δώσει στο Instagram Application τη μορφή μιας φωτογραφικής μηχανής, εάν βρεθεί μέσα σε δυο μήνες χρηματοδότης, ενώ το κόστος σύμπραξης θα φτάνει τα 50.000 δολάρια.
Το πρότζεκτ ονομάστηκε "The Instagram Socialmatic Camera" ενώ μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι χρηματοδότες είναι αρκετοί (και προφανώς ιδιαίτερα ευφυείς).


 
Τα πρώτα δείγματα αναμένονται μέχρι το τέλος του 2012, ενώ η τιμή της φωτογραφικής μηχανής δε θα ξεπερνά τα 350 δολάρια.
Η λειτουργία της παρομοιάζεται με αυτή της Polaroid, ενώ θα περιέχει ενσωματωμένο εκτυπωτή, Wifi, αλλά και μνήμη που θα φτάνει τα 16 GB.
 
Τέλος, οι φωτογραφίες θα μπορούν να ανέβουν άμεσα και εύκολα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Εμ, για φωτογραφική Instagram μιλάμε, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!
In-sta(R)-gram
Rihanna, Barack Obama, Jessica Alba και Zooey Deschanel είναι από τους πιο γνωστούς celebrities που χρησιμοποιούν το Instagram, αλλά και εγχώριοι όπως ο Σάκης Ρουβάς.
Να σημειωθεί ότι οι ολοένα και αυξανόμενοι χρήστες του Instagram ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια...





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: