Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Harper Seven: χιλιάδες ευρώ στα πόδια της κόρης των Beckam για τα γενέθλιά της

Harper Seven: χιλιάδες ευρώ στα πόδια της κόρης των Beckam για τα γενέθλιά της

Πόσα χρήματα θα ξοδέψουν οι διάσημοι γονείς για το παιδικό πάρτι της μικρής;
Άργησαν να κάνουν την κόρη οι Beckhams, αλλά τώρα που την έκαναν θα την κακομάθουν περισσότερο και από την Suri, την κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise!
Σε λίγες ημέρες, για την ακρίβεια στις 10 Ιουλίου, η μοναχοκόρη τους θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής της. Γι΄αυτό και η Victoria με τον David, αποφάσισαν τα πρώτα της γενέθλια να μείνουν αξέχαστα!

Το ζευγάρι, λέγεται πως θα ξοδέψει περισσότερα από 62.000 ευρώ για τοπαιδικό party. Στα σχέδια τους, είναι να στολίσουν τον κήπο με μεγάλα ροζ παιχνίδια, βόλτες με pony, ένα μεγάλο κάστρο για να παίζουν τα παιδάκια, πολλά μπαλόνια, και τόνους από cupcakes. Όλα στα ροζ ακόμα και τα κουνέλια που έχει παραγγείλει η Posh. Πρόκειται μάλιστα για ειδική παραγγελία. Το ζευγάρι, σκόπευε στην αρχή τα γενέθλια της Harper να γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Στη συνέχεια όμως σκέφτηκαν πως από τότε που ανακαίνισαν την έπαυλη τους στο Beverly Hills, δεν έκαναν κάποια μεγάλη γιορτή. Αποφάσισαν λοιπόν να του δώσουν να καταλάβει αυτή τη φορά.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, θα είναι πολλές διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους, όπως η Salma Blair και η Nicole Richie, ενώ από το party δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η νονά της Harper Seven, Eva Longoria, η οποία θα «λούσει» με δώρα τη βαφτιστήρα της!

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: