Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

H Τζένιφερ Λόπεζ έγινε μούσκεμα!


Εχει επιλέξει μερικά από τα πιο σέξυ σύνολα για την Dance Again παγκόσμια περιοδεία της, αλλά μάλλον θα έπρεπε η ομάδα της να σκεφτεί πώς θα φαίνονται τα ρούχα όταν γίνονται μούσκεμα, κι εκείνη παλεύει να βγάλει τη χορογραφία της...
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη Βραζιλία, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φόρεσε παντελόνι τύπου σαλβάρι, που όχι μόνο δεν ήταν αδιάβροχο, αλλά με την καταιγίδα που έπεφτε στη διάρκεια της συναυλίας, το ύφασμα με τις παιγιέτες και τους κρυστάλλους βάρυνε και της έκανε τη ζωή (και τη χορογραφία) πολύ δύσκολη. Το μπάγκι παντελόνι εκτος των άλλων φάρδυνε, ενώ εκείνη προσπαθούσε να ολοκληρώσει τις σέξυ κινήσεις της, ατάραχη σαν σωστή επαγγελματίς.


Ηρθαν στιγμές που το παντελόνι κόντεψε να της πέσει, αλλά εκείνη δεν σταμάτησε λεπτό να ερμηνεύει τη μία επιτυχία μετά την άλλη στο ενθουσιασμένο (και επίσης μουσκεμένο) κοινό.
Με ένα ασορτί σε χρυσούς τόνους νεοϋορκέζικο καπελάκι του μπέιζμπολκάλυψε τα μαλλιά που χάλασαν, και τις μπούκλες που έγιναν μούσκεμα, ενώ συνέχισε να κρατά το χρυσό της μικρόφωνο και να οργώνει τη σκηνή, παρά τηνκαταρρακτώδη βροχή.
Οι χορευτές της επίσης δεν έδειξαν να ενοχλούνται και συνέχισαν τα μαγικά τους onstage, ενώ το κοινό τους αποθέωνε.
Εμφανώς ευτυχής με την ερμηνεία της, η ίδια αργότερα ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που έμειναν εκεί, μαζί της, στο χώρο της συναυλίας.
'Αξέχαστη νύχτα για να λήξει αυτό το κομμάτι της περιοδείας!! Σ' αγαπώ Βραζιλία! Και ευχαριστώ πολύ! Στο επανειδήν!!' έγραψε.
Η Λόπεζ ανακοίνωσε πρόσφατα οτι η περιοδεία θα επακταθεί στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή αυτό το φθινόπωρο.
Η βροχή που έπεφτε τόνιζε ακόμη περισσότερο τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της!
Η βροχή που έπεφτε τόνιζε ακόμη περισσότερο τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της!
Εν τω μεταξύ, η ίδια βρίσκεται ήδη στην Νέα Υορκη για να μικρό διάλειμμα, και για δουλειά στο στούντιο, αφούανακοίνωσε μεταξύ άλλων και ότι θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με 13 κομμάτια, που θα περιέχει μερικές από τις μεγαλυτερες επιτυχίες της όπως τα Waiting for Tonight και Love Don't Cost a Thing, και θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου, σε deluxe edition με τρία μπόνους κομμάτια και ένα DVD με μουσικά βίντεο.
















Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: