Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε πως είναι gay

gay

Ο Anderson Cooper είναι ένας από τους διασημότερους παρουσιαστές στην Αμερική. Με μια συνέντευξή του έδωσε τέλος στα σχόλια που γίνονταν το τελευταίο διάστημα για τις ερωτικές του προτιμήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η αλήθεια είναι ότι είμαι gay. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και είμαι περήφανος".



Όπως ανέφερε ο 45χρονος Cooper, αφορμή για να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή ήταν η απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλόφιλων.
coper
"Η αλήθεια είναι ότι είμαι gay, πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Πάντα ήμουν ειλικρινής γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής μου με τους φίλους μου, την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου. Σε έναν τέλειο κόσμο δεν πιστεύω ότι θα αφορούσε κανέναν άλλο, όμως πιστεύω ότι αξίζει να αντισταθούμε και να μετρήσει ο λόγος μας. Δεν είμαι ακτιβιστής, αλλά είμαι άνθρωπος και δεν το θυσιάζω για να είμαι δημοσιογράφος...", τόνισε ο παρουσιαστής.

"Κατάλαβα ότι με το να μένω σιωπηλός για συγκεκριμένες πτυχές της ζωής μου για τόσο καιρό έδωσα τη λανθασμένη εντύπωση ότι θέλω να κρύψω κάτι, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άβολα, ντροπή ή ακόμα και φόβο. Αυτό με στεναχωρεί γιατί απλά δεν είναι αλήθεια", πρόσθεσε.
cooper

Ο Anderson Cooper, ο οποίος παρουσιάζει στο CNN την εκπομπή "Anderson Cooper 360", είναι ζευγάρι με τον Benjamin Maisani που είναι ιδιοκτήτης μπαρ στο Μανχάταν.

Δείτε το βίντεο:




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: